Χαμός στα αποδυτήρια της Γιουβέντους – Ο Ανιέλι αλλάζει και τη διοίκηση

Εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι περιγράφει την κατάσταση στη Γιουβέντους και προειδοποιεί για σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι.

Μέχρι και το ματς με τη Μπενεβέντο, στο Τορίνο πίστευαν ότι είναι στη μάχη του τίτλου. Οτι ναι μεν οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ τους, αλλά υπήρχαν τέτοιες. Οτι αν έκαναν μόνο νίκες ως το τέλος της σεζόν θα μπορούσαν να ελπίζουν. Μετά το ματς με τη Μπενεβέντο, όμως, όλα αλλάζουν. Και ο στόχος δεν είναι, πλέον, το πρωτάθλημα αλλά η έξοδος στο Champions League.

Αυτό δεν είναι υπερβολικό αλλά η πραγματικότητα. Με την εικόνα που παρουσιάζουν οι μπιανκονέρι δεν πείθουν για τίποτα και ο στόχος είναι να αποφευχθεί η καταστροφή. Γιατί ενδεχόμενη απουσία από το Champions League, ως τέτοια θα λογίζεται. Και θα φέρει σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το γράφει σήμερα η La Stampa, εφημερίδα των Ανιέλι, περιγράφοντας το κλίμα στη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, λοιπόν, μετά το ματς με τη Μπενεβέντο επικράτησε ένας χαμός. Από τα αποδυτήρια ακούγονταν διάφορες φωνές σε πολύ έντονο τόνο, ενώ υπήρχαν και λέξεις ή φράσεις που… δεν μεταφέρονται. Η εφημερίδα περιγράφει μια κατάσταση χάους στη Γιουβέντους και τονίζει ότι ο Αντρέα Ανιέλι έχει… φορτώσει επικίνδυνα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη La Stampa δεν κινδυνεύει μόνο η θέση του Αντρέα Πίρλο. Ο προπονητής είναι προσωπική επιλογή του προέδρου και τον στηρίζει, αλλά μέχρι ένα σημείο. Ο δυο τους, μάλιστα, είχαν συνάντηση το βράδυ της Κυριακής και το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο. Σε περίπτωση που η ομάδα μείνει εκτός 4άδας, θα υπάρξει αλλαγή προπονητή. Πιο σημαντικό κι από αυτό, όμως, είναι ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή διοίκησης! Αλλαγή των συνεργατών του προέδρου δηλαδή.

Σε δύσκολη θέση Παράτιτσι και Νέντβεντ

Το συμβόλαιο του Φάμπιο Παράτιτσι λήγει στο τέλος της σεζόν και είναι άγνωστο αν θα ανανεωθεί. Το italians.gr, παρεμπιπτόντως, έχει αναφέρει εδώ και… μήνες ότι η θέση του είναι επισφαλής. Και ότι η υπόθεση Σουάρες τον έφερε σε δύσκολη θέση. Πλην του Παράτιτσι, όμως, κινδυνεύει και ο Πάβελ Νέντβεντ! «Περισσότερο έχει φανεί με τις νευρικές αντιδράσεις του φέτος και λιγότερο για να βοηθήσει την ομάδα», γράφει η La Stampa.

Ο Τσέχος αντιπρόεδρος είναι κολλητός του Ανιέλι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά αμφισβητείται κι αυτός πλέον. Στο κάτω-κάτω, ο Νέντβεντ και ο Παράτιτσι ήταν αυτοί που έπεισαν τον πρόεδρο να τελειώσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Κάτι που ο Ανιέλι, όπως φαίνεται, δεν έχει ξεχάσει. Δεν αποκλείεται επομένως, καταλήγει η La Stampa, να πληρώσουν κι αυτοί ενδεχόμενη απουσία από το Champions League.

Με την οικογένεια Ανιέλι να δείχνει έτοιμη να σαρώσει τα πάντα στη Γιουβέντους και να την ξαναχτίσει από την αρχή. Αγωνιστικά αλλά και διοικητικά…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ