Για χαφ της Ρόμα ρώτησε η Μίλαν – Εδωσε το ΟΚ ο Μουρίνιο

Συνάντηση με τη Ρόμα είχε η Μίλαν για το θέμα του Αλεσάντρο Φλορέντσι, αλλά τελικά συζήτησε και για άλλον παίκτη.

Οι Ροσονέρι έχουν μια ανοιχτή εκκρεμότητα με τους Τζαλοροσι. Μια εκκρεμότητα που αφορά στον διεθνή Ιταλό δεξιό μπακ, ο οποίος φέτος ήταν δανεικός στους Μιλανέζους από τους Ρωμαίους. Δανεισμός που αναμένεται να γίνει κανονική μεταγραφή πλέον, αφού ο Στέφανο Πιόλι θέλει την παραμονή του. Ετσι, η Μίλαν θα τον αγοράσει από τη Ρόμα για 2-3 εκατ. ευρώ και το συγκεκριμένο θέμα θα κλείσει. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, όμως, δεν αποκλείεται να ανοίξει ένα άλλο, αφού η συζήτηση αφορούσε κι άλλο πρόσωπο. Αφορούσε, βασικά, έναν χαφ των Τζαλορόσι, ο οποίος αρέσει στους Ροσονέρι.

Αυτός ο χαφ, λοιπόν, είναι ο Ζορντάν Βερετού. Ο 29χρονος Γάλλος, ο οποίος βρίσκεται στους Ρωμαίους από τον Ιούλιο του 2019. Πριν πάει εκεί, ήταν στη Φιορεντίνα, στην οποία συνεργάστηκε και με τον Πιόλι. Ο προπονητής της Μίλαν, επομένως, ξέρει πολύ καλά τον παίκτη της Ρόμα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Εχει ενημερωθεί ότι ένας από τους παίκτες προς αποχώρηση και αυτό, φυσικά, το ξέρουν και στο Μιλάνο. Εκεί όπου είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών, αφού το θέμα του Ρενάτο Σάντσες δείχνει να έχει κολλήσει.

Οπως και να έχει, το προσεχές διάστημα θα φανεί αν θα προχωρήσει ή όχι η υποψηφιότητα Βερετού για τους Ροσονέρι. Επικοινωνιακά, είναι η αλήθεια, δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο για τους πρωταθλητές. Περισσότερο κι από την επικοινωνία, όμως, ο Πιόλι ενδιαφέρεται για παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν. Που θα… κουμπώσουν με την ομάδα, ενισχύοντάς τη. Αναμονή, επομένως, για την τελική απόφαση της Μίλαν. Θα επιμείνει για Σάντσες, θα πάει για Βερετού ή θα προκύψει άλλος στόχος τις επόμενες μέρες;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ