Αυτός είναι το φαβορί για την άμυνα της Μίλαν

Η Μίλαν θέλει να αποκτήσει αμυντικό εντός του Ιανουαρίου και το φαβορί είναι ο Μοχάμεντ Σιμακάν, με τη Στρασμπούρ να πιέζεται οικονομικά.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά των ροσονέρι να είχαν εστιάσει στο θέμα του επιθετικού που θα αποκτηθεί, τουλάχιστον σύμφωνα με τα ΜΜΕ, γιατί ο Πάολο Μαλντίνι αρνήθηκε κάτι τέτοιο, αλλά ο πρώτος στόχος είναι η απόκτηση αμυντικού.

Από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Μίλαν ήθελε να ενισχυθεί με μια έξτρα επιλογή στα μετόπισθεν, αλλά ο Μιλένκοβιτς που αποτελούσε τον πρώτο στόχο παρέμεινε στη Φλωρεντία, από τη στιγμή που η Φιορεντίνα δεν έριχνε τις απαιτήσεις της από τα 40 εκατ. ευρώ.

Τους επόμενους μήνες το όνομα που έπαιζε περισσότερο ήταν αυτό του Οζάν Καμπάκ της Σάλκε, αλλά από τις 9 Δεκεμβρίου, όπως είχαμε αναφέρει, κέρδιζε έδαφος η περίπτωση του Σιμακάν της Στρασμπούρ. Αυτός που τελικά είναι πλέον ο επικρατέστερος για να ντυθεί ροσονέρο, αφού όλα τα ρεπορτάζ συμφωνούν ότι ο συγκεκριμένος αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Οι άνθρωποι της Μίλαν έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τον 20χρονο Γάλλο και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχει τα στοιχεία που ψάχνουν, ενώ φαίνεται πως είναι ευχάριστα τα νέα και σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος.

Συγκεκριμένα, η Στρασμπούρ ζητούσε 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Σιμακάν, με τους Μιλανέζους όμως να θέλουν να κλείσουν το deal με λιγότερα. Κάτι που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να συμβεί πλέον, αφού η γαλλική ομάδα έχει θέμα με τα οικονομικά της, τον ισολογισμό της, πράγμα που σημαίνει ότι θα δεχθεί, όπως γράφουν οι Γάλλοι, να συζητήσει για πώληση παικτών της και με λιγότερα λεφτά από αυτά που ιδανικά θα ήθελε να πάρει.

Περισσότερα, φυσικά, θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα, αφού έχουμε μπει στον Ιανουάριο, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Σιμακάν είναι το φαβορί για την άμυνα της Μίλαν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ