Αυτή είναι η πρόταση της Γιουβέντους για Κουλιμπαλί – Συνάντηση και με Τζανιόλο

Η Γιουβέντους συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Καλιντού Κουλιμπαλί γνωστοποιώντας του την πρότασή της, ενώ φορτσάρει και για τον Νικολό Τζανιόλο.

Οι Μπιανκονέρι έχουν αποφασίσει να πουλήσουν τον Ματάις Ντε Λιχτ, αφού αυτό θέλει και ο ίδιος, περιμένοντας να πάρουν τουλάχιστον 90 εκατ. ευρώ. Αυτά είναι τα λεφτά που ζητάνε τόσο από τη Μπάγερν Μονάχου όσο και από την Τσέλσι, αφού έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 120 εκατ. ευρώ. Πιο κάτω από τα 90, επομένως, δεν θέλουν να πέσουν και περιμένουν… Δεν περιμένουν χωρίς να κάνουν τίποτα όμως, αλλά έχουν αρχίσει να δουλεύουν για την επόμενη μέρα. Η Γιουβέντους θέλει, λοιπόν, να αποκτήσει τον Κουλιμπαλί και το έκανε σαφές στη συνάντηση με τον μάνατζέρ του.

Μια συνάντηση, στην οποία οι Τορινέζοι είπαν τα εξής: Η πρόταση προς τον παίκτη είναι για 6 εκατ. ευρώ ετησίως. Αν ο Σενεγαλέζος πει «ναι», τότε η Γιούβε θα προσφέρει στη Νάπολι 30 εκατ. ευρώ. Οι Παρτενοπέι θέλουν 40, αλλά αν έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη οι Μπιανκονέρι, θα πιέσουν για deal στα 30. Αν ο Κουλιμπαλί απορρίψει την πρόταση της Γιουβέντους, τότε προφανώς δεν θα γίνει επίσημη κρούση στους Ναπολιτάνους. Αντιθέτως, θα αναζητηθεί άλλος αμυντικός, εκτός Ιταλίας πιθανότατα.

Νέα συνάντηση για Τζανιόλο

Από εκεί και πέρα, όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα τα ιταλικά ΜΜΕ, βράδυ Τετάρτης (6/7), είναι σε εξέλιξη συνάντηση με τον μάνατζερ του Τζανιόλο. Οι Τορινέζοι τα έχουν βρει με τον παίκτη και θέλουν τώρα το οριστικό «ναι» για να γίνει μετά… ντου στη Ρόμα. Καθημερινές, πλέον, οι αναφορές των Ιταλών στο συγκεκριμένο θέμα, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για… μεταγραφή. Κάποιοι, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι ο 23χρονος Ιταλός άσος θα είναι παίκτης της Γιούβε εντός ενός 10ημέρου. Θα δούμε…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ