Αταλάντα – Ολυμπιακός: Η μεταγραφή που παρακαλάνε οι Πειραιώτες να γίνει

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα τον Φεβρουάριο στους «32» του Europa League αλλά είναι πιθανό να μην έχει απέναντί του έναν από τους καλύτερους παίκτες της.

Μέχρι και το 2020, για την ακρίβεια μέχρι και την εμφάνιση του κορονοϊού, έκανε απίθανα πράγματα. Τρομερές εμφανίσεις στη Serie A, ακόμη καλύτερες στο Champions League. Ειδικά στους δύο αγώνες με τη Βαλένθια για τη φάση των «16» ήταν… Μαραντόνα. Κάπου εκεί, όμως, τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν. Τόσο πολύ ώστε να πέσει σε κατάθλιψη. Το γιατί, δεν το ξέρει κανείς με σιγουριά. Η μία εκδοχή είναι ότι οι σειρήνες των ασθενοφόρων στο Μπέργκαμο, όπου πέθαιναν μαζικά από κορονοϊό, του θύμιζε τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία. Η άλλη εκδοχή είναι ότι υπήρξε σοβαρό πρόβλημα στη σχέση με τη σύζυγό του. Οπως και να έχει, ο Γιόσιπ Ιλιτσιτς, για τον οποίο ο λόγος, επανήλθε. Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν, γιατί τώρα υπάρχει εκ νέου πρόβλημα. Και αυτή τη φορά η λύση μπορεί να είναι η αποχώρησή του.

Ο Σλοβένος επιθετικός μέσος έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα και ο λόγος είναι το γεγονός ότι το μυαλό του δεν είναι εκεί. Ο Ιλιτσιτς είναι και πάλι κλεισμένος στον εαυτό του, έχει και πάλι θέματα. Και αυτό, σημειώνει η La Repubblica, έχει αρχίσει να κουράζει τους ανθρώπους των Μπεργκαμάσκι. Και τους κουράζει τόσο ώστε να μην αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο πώλησής του. Οχι το καλοκαίρι αλλά άμεσα. Είναι πιθανό, δηλαδή, η Αταλάντα να μην έχει τον Ιλιτσιτς στο ρόστερ της όταν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Αυτό, επαναλαμβάνουμε, γράφει η La Repubblica, τονίζοντας ότι μέσα στο προσεχές 10ήμερο μπορούν να συμβούν πολλά. Μπορεί, δηλαδή, να υπάρξει πώληση του Σλοβένου, αν κάποια ομάδα κάνει μπροστά και καταθέσει πρόταση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ