Αταλάντα: Επαιξαν ξύλο Γκασπερίνι και Γκόμες – Οι δύο εκδοχές

Ο Αλεχάντρο Παπού Γκόμες αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, για να έρθει η απάντηση του προπονητή της Αταλάντα.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2020 το italians.gr είχε μεταφέρει τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για πανικό στους Μπεργκαμάσκι. Ρεπορτάζ που ήθελαν τον προπονητή και τον Αργεντίνο άσο της ομάδας να έχουν έρθει στα χέρια. Αυτό, τότε, ήταν μόνο φήμες, αλλά τώρα είναι επιβεβαιωμένο: Γκασπερίνι και Γκόμες πλακώθηκαν στα αποδυτήρια της Αταλάντα. Ακόμη και τώρα, όμως, υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές για το τι πραγματικά έγινε…

Πρώτος αναφέρθηκε στο θέμα ο Αργεντίνος, ο οποίος από τον Ιανουάριο είναι στη Σεβίλλη. Ερωτηθείς, λοιπόν, για τον λόγο που έφυγε από τους Μπεργκαμάσκι, κατηγόρησε τον προπονητή. Συγκεκριμένα, είπε τα εξής.

«Σε ένα ματς με τη Μίντιλαντ στο Champions League έκανα λάθος. Μου έδωσε μια οδηγία ο προπονητής και δεν υπάκουσα. Του είπα όχι μπροστά στις κάμερες. Ηξερα ότι στο ημίχρονο θα με βγάλει, αλλά στα αποδυτήρια ξεπέρασε τα όρια. Προσπάθησε να μου επιτεθεί σωματικά. Του είπα ότι αυτό είναι απαράδεκτο. Ζήτησα συνάντηση με τον πρόεδρο. Του είπα ότι θέλω να μείνω. Οτι ως αρχηγός έκανα λάθος που δεν υπάκουσα τον προπονητή. Αλλά και ότι αυτός πρέπει να μου απολογηθεί γ’ αυτό που έκανε».

Σε αυτά τα λόγια του Γκόμες, λοιπόν, ο Γκασπερίνι απάντησε με την ακόλουθη δήλωση.

«Η συμπεριφορά του Γκόμες εντός και εκτός γηπέδου είχε γίνει ανυπόφορη. Τόσο για τον προπονητή όσο και για τους συμπαίκτες του. Σωματική επίθεση έγινε από την πλευρά του, όχι τη δική μου. Ο πραγματικός λόγος όμως για τον οποίο έφυγε από το Μπέργκαμο είναι ο εξής: Εδειξε τεράστια έλλειψη σεβασμού στον ιδιοκτήτη του κλαμπ. Εύχομαι ο Γκόμες να συνεχίσει να προκαλεί συζητήσεις για τις εμφανίσεις του, όπως έκανε στην Αταλάντα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ