Αταλάντα: Η απόφαση για Γκόμες που αλλάζει τα δεδομένα

Ο Αλεχάντρο Παπού Γκόμες θεωρείται τελειωμένος για την Αταλάντα, η οποία φέρεται να πήρε μια σημαντική απόφαση.

Μπορεί στη σχέση του Αργεντίνου με τη διοίκηση των μπεργκαμάσκι να έχει επανέλθει η ηρεμία, ειδικά μετά τη μεγάλη συζήτηση που έκανε με τον πρόεδρο Περκάσι, αλλά σε αυτή με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι φαίνεται ότι δεν υπάρχει τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο προπονητής δεν θέλε ούτε να ακούει το όνομα του Γκόμες, ο οποίος επίσης δεν έχει και τα καλύτερα συναισθήματα αυτή τη στιγμή για τον Γκασπερίνι, οπότε η πώληση του είναι αναπόφευκτη. Σε ποια ομάδα όμως; Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει σενάρια για Ιντερ, Μίλαν, Ρόμα, Φιορεντίνα αλλά και Γιουβέντους τα τελευταία 24ωρα, με την Αταλάντα να είναι έτοιμη να τα ακυρώσει όλα αυτά.

Οπως ανέφεραν αργά το βράδυ της Τρίτης στο Sky Italia, στο Μπέργκαμο φέρονται να έχουν πάρει μια σημαντική απόφαση: Δεν θα ενισχύσουν με τον Γκόμες καμία από τις ιταλικές ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία, επειδή τις βλέπουν ανταγωνιστικά στη μάχη για έξοδο στο Champions League.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι θα συζητήσουν προτάσεις μόνο από ομάδες του εξωτερικού ή ιταλικών ομάδων που είναι στη μέση της βαθμολογίας. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι αυτές οι ιταλικές ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν οικονομικά τόσο την Αταλάντα (θέλει 10 εκατ. ευρώ) όσο και τον παίκτη (παίρνει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ ετησίως), ενώ και ο Γκόμες δεν ψήνεται να πάει σε μια ομάδα που δεν θα είναι ψηλά στη βαθμολογία

Ο Αργεντίνος, παράλληλα, φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στην Ιταλία και ακόμη πιο συγκεκριμένα στον ιταλικό βορρά, αφού η οικογένειά του δεν θέλει να μετακινηθεί από το Μπέργκαμο. Αρα, το ιδανικό για τον Γκόμες θα ήταν να πάρει μεταγραφή σε ομάδα από το Μιλάνο, το οποίο είναι δίπλα, ή έστω το Τορίνο, το οποίο είναι… παραδίπλα.

Αγνωστο, επομένως, δύο εβδομάδες και κάτι μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, πώς θα κλείσει αυτή η ιστορία. Την παραμονή του Παπού στην Αταλάντα, πάντως, τα ιταλικά ΜΜΕ την αποκλείουν. Προς το παρόν, τουλάχιστον…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ