Ασταμάτητη η Ιντερ: Εκανε κι άλλη μεταγραφή – «Οπαδός από πιτσιρικάς»

Η Ιντερ συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις της, ολοκληρώνοντας και το θέμα του Ραούλ Μπελανόβα, ο οποίος είναι… στον 7ο ουρανό.

Ο πρώτος ήταν ο Ρόμελου Λουκάκου. Ο δεύτερος ήταν ο Κριστιάν Ασλάνι. Ο τρίτος ήταν ο Αντρέ Ονάνα. Ο τέταρτος ήταν ο Χένρικ Μχιταριάν. Τέσσερις μεταγραφές, τις οποίες οι Νερατζούρι ανακοίνωσαν από τις 29 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου. Και επειδή… πέρασαν δύο ολόκληρες μέρες από τότε, ήρθε και η 5η μεταγραφή: Ο Ραούλ Μπελανόβα είναι πλέον παίκτης της Ιντερ, η οποία τον είχε κλείσει εδώ και εβδομάδες και απέμεναν τα τυπικά. Να πει το οριστικό «ναι» η Κάλιαρι δηλαδή και να υπογράψει το συμβόλαιο ο παίκτης. Και έγιναν και τα δύο.

Οι Μιλανέζοι συμφώνησαν με την ομάδα της Σαρδηνίας για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Οσο για τα ποσά; Η Ιντερ θα δώσει 3 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Μπελανόβα και στη συνέχεια άλλα 7 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει, αν το επιθυμεί. Ο παίκτης, από την πλευρά του, υπέγραψε 1+4 χρόνια, έχοντας ως στόχο να πείσει τους Νερατζούρι να τον αγοράσουν. Για τον ίδιο, άλλωστε, το να φοράει πλέον τη φανέλα τους είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να του συμβεί. «Είμαι ευτυχισμένος για το γεγονός ότι είμαι στην Ιντερ, δεδομένου ότι είμαι Ιντερίστα από μικρό παιδί», ήταν τα λόγια του πριν τις ιατρικές εξετάσεις.

Ετσι, οι Μιλανέζοι κλείνουν και αυτό το θέμα και συνεχίζουν… Με βασικό στόχο, από εδώ και πέρα, να αδειάσει χώρος στην επίθεση και παράλληλα να ολοκληρωθεί μια μεγάλη πώληση. Το πρώτο πρέπει να γίνει για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Πάουλο Ντιμπάλα, το δεύτερο για να είναι υπό έλεγχο τα οικονομικά. Και επειδή αυτός που θα πουληθεί, όπως όλα δείχνουν, είναι ο Μίλαν Σκρίνιαρ, θα έχουν ενδιαφέρον οι κινήσεις που θα γίνουν για να καλυφθεί το κενό του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ