«Αρνήθηκαν τις μειώσεις οι παίκτες της Ιντερ, προβληματισμένοι Κόντε – Μαρότα»

Σημερινά ρεπορτάζ θέλουν τους παίκτες της Ιντερ και τους Αντόνιο Κόντε και Μπέπε Μαρότα να μην συμφωνούν με όσα είπε ο Στίβεν Ζιανγκ.

Οπως ανέφερε το italians.gr χθες (7/5), ο πρόεδρος των Νερατζούρι πάγωσε τους πάντες με τις κατευθύνσεις που έδωσε: Λιτότητα στις μεταγραφές, παραίτηση από το μπόνους πρωταθλήματος, μειώσεις του κόστους στην ομάδα. Παράλληλα, υπήρχαν και ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για μειώσεις και στις απολαβές παραγόντων και υπαλλήλων.

Αυτές οι προτάσεις λοιπόν, όπως αναφέρουν σημερινά ιταλικά ρεπορτάζ, απορρίφθηκαν. Συγκεκριμένα, οι παίκτες της Ιντερ φέρονται να αρνήθηκαν να χαρίσουν τον μισθό ενός μήνα και το πριμ πρωταθλήματος. Οι παίκτες των Νερατζούρι, λένε τα ίδια ρεπορτάζ, δεν θέλουν να συζητήσουν για μειώσεις των αποδοχών τους.

Η κατάσταση, γράφουν οι Ιταλοί, προκαλεί προβληματισμό και στους Κόντε και Μαρότα. Ο προπονητής έχει αρνηθεί ως τώρα να πει ξεκάθαρα ότι θα παραμείνει στην Ιντερ. Περιμένει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το ραντεβού με τον Στίβεν Ζιανγκ στο τέλος της σεζόν. Εκεί όπου θα ακούσει απευθείας από τον πρόεδρο το πλάνο και μετά θα πάρει την απόφασή του.

Ο Μαρότα, από την άλλη πλευρά, είπε και πριν λίγες μέρες ότι θέλει να παραμείνει στην Ιντερ. Να ανοίξει έναν κύκλο και εκεί, όπως έκανε στη Γιουβέντους. Τα σημερινά ρεπορτάζ, όμως, τον παρουσιάζουν κι αυτόν προβληματισμένο από όσα είπε ο Ζιανγκ. Υπενθυμίζουμε πως τόσο ο Κόντε όσο και ο Μαρότα έχουν συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2022. Για ακόμη ένα χρόνο, δηλαδή.

Αναζήτηση επενδυτή – συμπαίκτη

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αναφορές στις προσπάθειες της Suning να βρει συμπαίκτη. Να βρει, δηλαδή, έναν επενδυτή που θα βάλει άμεσα 250-260 εκατ. ευρώ στην Ιντερ. Ποσό με το οποίο μπορεί να αποκτήσει μετοχές (31%) του κλαμπ. Σύμφωνα με όσα είχαν γραφτεί πριν λίγες εβδομάδες, αυτός ο επενδυτής θα ήταν ένα fund από τις ΗΠΑ. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ή κάποια ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ