Απόσταση μεταξύ Μπρόζοβιτς και Ιντερ – Πόσα θέλει, πόσα του δίνουν

Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στην Ιντερ και στην πλευρά του Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς έγινε, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Μίλαν ξέρει καλά πόσο εκνευριστικό είναι να γίνεται θέμα στον Τύπο αν θα ανανεώσει ή θα φύγει ως ελεύθερος ένας παίκτης. Το έζησε με τους Τζίτζιο Ντοναρούμα και Χακάν Τσαλχάνογλου, το ζει και φέτος με τον Φρανκ Κεσί. Η Γιουβέντους, επίσης, όλο το καλοκαίρι έβλεπε τον Τύπο να γράφει για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Για τα διαδοχικά ραντεβού που δεν είχαν αποτέλεσμα, αν και τώρα οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Η Νάπολι, επίσης, είναι σε αυτή την κατάσταση τώρα με τον Λορέντσο Ινσίνιε. Δεν αποκλείεται, επομένως, να ζήσει κάτι ανάλογο και η Ιντερ με τον Μπρόζοβιτς.

Ο Κροάτης χαφ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και το βράδυ της Πέμπτης έγινε το πρώτο ραντεβού. Σε αυτό, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ήταν ο πατέρας του και η δικηγόρος του. Λεπτομέρειες για αυτή τη συνάντηση, λοιπόν, βγαίνουν σήμερα στο φως από ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των Νερατζούρι. Και αναφερόμαστε σε λεπτομέρειες οικονομικής φύσης. Οπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η Ιντερ πρόσφερε 4-4,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ως το 2026, ενώ ο Μπρόζοβιτς θέλει 6.

Σε ποιο ποσό μπορεί να συμφωνήσουν

Με βάση όσα αναφέρουν τα ίδια ρεπορτάζ, στο τέλος του μήνα θα γίνει νέο ραντεβού. Οι Νερατζούρι, σημειώνουν οι Ιταλοί, ήλπιζαν να κλείσει τώρα το θέμα. Ο Κροάτης, από την άλλη πλευρά, θέλει να παραμείνει στο Μιλάνο. Η αίσθηση που υπάρχει, σημειώνουν τα ίδια ρεπορτάζ, είναι ότι το deal μπορεί να επιτευχθεί στα 5-5,5 εκατ. ευρώ. Το «5» αρέσει περισσότερο στη διοίκηση των Μιλανέζων, το «5,5» στην πλευρά του 28χρονου χαφ.

Για τον οποίο, μην ξεχνάμε, πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και σενάριο – έκπληξη για τη Μίλαν. Κάτι τέτοιο, όμως, θα είναι πραγματικά έκπληξη. Πολύ μεγάλη. Και γι’ αυτό και δεν μοιάζει πιθανό κάτι τέτοιο…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ