Απέρριψε την Παρί ο Τζανιόλο – «Φέρε λεφτά από τη Γιουβέντους»

Στο «όχι» που είπε ο Νικολό Τζανιόλο στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας συμφωνήσει με τη Γιουβέντους, αναφέρονται οι Ιταλοί.

Η εβδομάδα που άρχισε σήμερα είναι εβδομάδα μεταγραφών για τους Μπιανκονέρι, αφού αναμένονται αφίξεις. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι Πολ Πογκμπά και Ανχελ Ντι Μαρία θα προσγειωθούν στο Τορίνο για υπογραφές και ανακοινώσεις. Παράλληλα, όμως, αυτή είναι μια εβδομάδα που μπορεί να φέρει εξελίξεις για ακόμη μία μεταγραφή. Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται ξεκάθαρα για τον Τζανιόλο, με τον οποίο έχει συμφωνήσει. Και το γεγονός ότι έχει συμφωνήσει επιβεβαιώνεται από τις αρνητικές απαντήσεις του παίκτη σε άλλες προτάσεις.

Οπως, για παράδειγμα, αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι, αναφέρουν τα σημερινά ρεπορτάζ, επικοινώνησαν με τον παίκτη της Ρόμα. Του εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και θέλησαν να πάρουν πληροφορίες. Και τελικά πήραν τη σημαντικότερη: Ο 23χρονος άσος θέλει να παραμείνει στην Ιταλία. Αυτό είπε ο Τζανιόλο στους ανθρώπους της Παρί και η Γιουβέντους έρχεται σε πρώτο πλάνο. Κάτι, φυσικά, που ξέρουν πολύ καλά πλέον και στη Ρώμη. Το αναφέρουν άλλωστε και ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με τους Τζαλορόσι.

Σύμφωνα με τα δικά τους ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Τιάγκο Πίντο ήταν ξεκάθαρος προς την πλευρά του παίκτη: «Φέρτε πρόταση από τη Γιούβε αλλά χωρίς να συμπεριλαμβάνονται παίκτες σε αυτή». Η Ρόμα, με λίγα λόγια, είναι ξεκάθαρο ότι θέλει μόνο λεφτά από τους Τορινέζους και όχι έμψυχα ανταλλάγματα. Γεγονός που οδηγεί τις δύο πλευρές στην ίδια σκέψη: Δανεισμό του παίκτη με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς. Με τους Τορινέζους να προσπαθούννα ρίξουν το ποσό κάτω από τα 50 εκατ. ευρώ και τους Ρωμαίους να θέλουν τουλάχιστον τόσα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ