Ανταλλαγή πρότεινε η Γιουβέντους, «όχι» είπε η Λάτσιο

Το ενδεχόμενο ανταλλαγής παικτών με τη Λάτσιο σκέφτηκαν στη Γιουβέντους, αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

Εχοντας μπει στον τελευταίο μήνα της μεταγραφικής περιόδου, οι ομάδες τρέχουν να κλείσουν τα τελευταία μέτωπα. Στους Μπιανκονέρι αυτά είναι αρκετά, υπό την έννοια πως δεν αναμένονται μόνο αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις. Μία από αυτές, όπως όλα δείχνουν, θα είναι αυτή του Ντανιέλε Ρουγκάνι. Ο Ιταλός αμυντικός δεν υπολογίζεται και όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να φύγει από το Τορίνο. Ενδιαφέρον, άλλωστε, υπάρχει τόσο από Ιταλία όσο και από εξωτερικό.

Ο ίδιος προτιμάει να παραμείνει στη Serie A και έτσι οι Μπιανκονέρι σκέφτηκαν να κάνουν μια τράμπα. Για την ακρίβεια, η Γιουβέντους σκέφτηκε να κάνει μια τράμπα με τη Λάτσιο: Ο Ρουγκάνι στη Ρώμη, ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι στο Τορίνο. Ο τελευταίος, άλλωστε, είναι ανεπιθύμητος για τους οργανωμένους οπαδούς των Λατσιάλι. Παρ’ όλα αυτά, το θέμα φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει, αφού ο Κλαούντιο Λοτίτο ήταν αρνητικός. Κάθετα αρνητικός, σημειώνουν οι Ιταλοί.

Οπως και να έχει, το θέμα παραμένει ανοιχτό, θεωρητικά. Ο Ρουγκάνι είναι σίγουρο ότι θα φύγει από τη Γιούβε, η οποία θα χρειαστεί αντικαταστάτη. Ποιος θα είναι αυτός, θα φανεί προσεχώς… Ο Ατσέρμπι, πάντως, δεν είναι λύση που εκτιμούν οι οπαδοί των Μπιανκονέρι, αν κρίνουμε από τα σχόλιά τους στα social media.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ