Ανταλλαγή παικτών προτείνει στη Γιουβέντους η Παρί – Τα ονόματα

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για παίκτη που παίζει στη Γιουβέντους και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει τράμπα.

Οι Μπιανκονέρι και οι Παριζιάνοι, είναι η αλήθεια, δεν έχουν πολλά-πολλά. Σε επίπεδο διοικήσεων, όπως λένε τα δύο κλαμπ, οι σχέσεις είναι καλές. Μεταγραφικές συνεργασίες, όμως, δεν έχουν υπάρξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η αρχή να γίνει φέτος, τώρα, αφού κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συμφέρει τις δύο πλευρές: Η Παρί θέλει παίκτη που παίζει στη Γιουβέντους, η οποία από την πλευρά της θέλει κι άλλο χαφ και όχι μόνο τον Πολ Πογκμπά. Ετσι, σύμφωνα με όσα αναφέρονται τις τελευταίες ώρες, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο τράμπας.

Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι θέλουν τον Μόις Κιν, ο οποίος δεν έχει μέλλον στο Τορίνο. Ηταν απογοητευτικός τη φετινή σεζόν και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχασε την πίστη του σε αυτόν. Πώς μπορούν, επομένως, οι Παριζιάνοι να αποκτήσουν τον παίκτη χωρίς να πληρώσουν; Απλό. Προσφέροντας ως αντάλλαγμα έναν δικό τους, αφού κι αυτοί θέλουν, πλέον, να κάνουν περικοπές. Ετσι, τα σενάρια θέλουν την Παρί να είναι έτοιμη να προτείνει στη Γιουβέντους ανταλλαγή του Κιν με τον Λεάντρο Παρέδες. Τον Αργεντίνο χαφ που είχε ακουστεί κι άλλες φορές για τους Μπιανκονέρι.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα αναφέρουν έγκυρες πηγές, σχετική κουβέντα είχε ήδη γίνει. Ο Λεονάρντο, πριν φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν αυτός που είχε προτείνει αυτή την τράμπα στη Γιούβε. Στη συνέχεια, βέβαια, ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής απομακρύνθηκε από το κλαμπ, αλλά ο διάδοχός του είναι έτοιμος να προτείνει την ίδια ανταλλαγή. Ανταλλαγή που, θεωρητικά, αρέσει στους ανθρώπους των Τορινέζων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ