Ανω-κάτω η Ρόμα: Οι παίκτες στηρίζουν τον υπεύθυνο του λάθους με τις έξι αλλαγές

Χαμός επικράτησε στην Trigoria την Πέμπτη, πριν την προγραμματισμένη προπόνηση της Ρόμα, η οποία τελικά έγινε αργότερα.

Μέχρι και πριν έξι μέρες το κλίμα ήταν τέλειο στις τάξεις των τζαλορόσι. Το 2-2 με την Ιντερ είχε γίνει δεκτό ως απόδειξη του χαρακτήρα της ομάδας, αφού δεν τα παράτησε και ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη, ο Πάουλο Φονσέκα ήταν αποδεκτός από όλους και άπαντες αισιοδοξούσαν για τη συνέχεια. Μέχρι που ήρθε το ντέρμπι με τη Λάτσιο και όλα στράβωσαν…

Ηττα με 3-0 από τη συμπολίτισσα, μουρμούρες στη διοίκηση για τον προπονητή, αποκλεισμός-σοκ στο κύπελλο από τη Σπέτσια και σαν… κερασάκι στην τούρτα ήρθε η γκάφα με τις έξι αλλαγές. Μια γκάφα που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη επειδή είχε προηγηθεί αυτή της πρεμιέρας που είχε φέρει την ήττα με 3-0 στα χαρτιά από τη Βερόνα.

Με τους διοικούντες, λοιπόν, να έχουν… εξαγριωθεί από όλα αυτά, η απόφαση που πάρθηκε ήταν να απομακρυνθεί από τη θέση του ο team manager Τζανλούκα Γκομπάρ, στον οποίο χρεώθηκε το λάθος με τις έξι αλλαγές. Απόφαση, όμως, που δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες και το έδειξαν.

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Ιταλών, πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης ο Φονσέκα θέλησε να κάνει μια συζήτηση με τους παίκτες του για τα τελευταία γεγονότα και η κατάσταση ξέφυγε. Οι Εντιν Τζέκο, Λορέντσο Πελεγκρίνι και Πάου Λόπεθ ήταν αυτοί που πήραν τον λόγο εκ μέρους των παικτών και φέρονται να χρέωσαν το λάθος με τις έξι αλλαγές και στο τεχνικό τιμ, στηρίζοντας τον team manager.

Οι παίκτες της Ρόμα φέρονται να υποστήριξαν ότι είναι άδικο να χάσει τη δουλειά του ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει τις απολαβές που έχουν οι ίδιοι ή ο προπονητής τους, για ένα λάθος που δεν ήταν μόνο δικό του και ακολούθησε μια πολύ έντονη διαφωνία. Τόσο έντονη, ώστε ο Φονσέκα, όπως γράφουν οι Ιταλοί, να μεταθέσει για αργότερα την προπόνηση, αφού στην Trigoria η συζήτηση δεν έλεγε να σταματήσει, όπως δεν έλεγε να πέσει και η ένταση αυτής της συζήτησης…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ