«Ανιέλι και Μαρότα είναι οι προδότες της Serie A»

Με τους Αντρέα Ανιέλι και Μπέπε Μαρότα έβαλε ο Ουρμπάνο Κάιρο, πρόεδρος της Τορίνο, για τις εξελίξεις με την ευρωπαϊκή Super League.

Οι τόνοι δεν ήταν ήρεμοι στη συνεδρίαση της Λίγκας, στη διάρκεια της οποίας οι Ιντερ, Μίλαν, Γιουβέντους ήταν σαφείς: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε στη Serie A». Το θέμα είναι αν θέλει η Serie A πλέον, με το κλίμα να είναι περίεργο. Λογικό να υπάρχει ένταση, ειδικά από τη στιγμή που είχε γίνει χαμός με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η στάση που κράτησαν εκεί οι ομάδες της Super League, λοιπόν, έκανε έξαλλους τους υπόλοιπους. Και αυτό φάνηκε από όσα είπε για Ανιέλι και Μαρότα ο Κάιρο. Ο πρόεδρος της Τορίνο μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων ANSA και δεν ήταν και τόσο ήρεμος…

«Είναι επίθεση προς την υγεία μιας ένωσης όπως η Λίγκα. Αν ένας όπως ο Μαρότα, γενικός διευθυντής της Ιντερ, κάνει κάτι τέτοιο, πρέπει να παραιτηθεί αμέσως από την ομοσπονδία. Και να ντραπεί. Είσαι γενικός διευθυντής της Ιντερ, ομάδα που πάει στη Super League, δεν μπορείς να εκπροσωπείς ακόμη τη Λίγκα στην ομοσπονδία. Δεν μπορείς επειδή απειλείς την ύπαρξη της Λίγκας», είπε αρχικά και συνέχισε.

«Δεν πιστεύω ότι θα κάνουν αυτό που λένε, αλλά όσες ομάδες είναι εκεί, επιτίθενται στη Serie A. Και για αυτή την προδοσία θα πρέπει να παραιτηθούν και να ντρέπονται. Και ό,τι λέω για τον Μαρότα ισχύει και για τον Ανιέλι. Το πρότζεκτ φαίνεται ότι το είχαν υπογράψει στις 10 Ιανουαρίου. Αναρωτιέμαι, επομένως, πώς μπορούν να μας μιλούν για αλληλεγγύη, όταν σαμποτάρουν τις συζητήσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενώ δουλεύουν ήδη για την Super League; Πώς είναι δυνατόν; Είναι προδοσία. Είναι Ιούδες».

Ιντερ, Γιουβέντους, Μίλαν: «Θα παίζουμε και στη Serie A»

Επίθεση σε Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ: «Σκοτώνουν τη Serie A»

Ιταλικό ποδόσφαιρο: Η Serie A απειλεί με αποβολή τις Γιουβέντους, Μίλαν και Ιντερ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ