Ανακοίνωση Νάπολι: «Γι’ αυτό ζητήσαμε αναβολή του Σούπερ Καπ»

Με ανακοίνωση της η Νάπολι εξηγεί τους λόγους για τους οποίους, όντως τελικά, ζήτησε αναβολή του Σούπερ Καπ.

Την επόμενη Τετάρτη, 20 του μήνα, στο MAPEI Stadium της Σασουόλο οι παρτενοπέι θα αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, αλλά θα μπορούσε και να μη γίνει έτσι. Γιατί; Επειδή η Νάπολι όντως ζήτησε αναβολή του παιχνιδιού, όπως γράψαμε χθες. Και με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, πρωί-πρωί, επιβεβαιώνει πως όντως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις κατέθεσε τέτοιο αίτημα, εξηγώντας και τους λόγους.

«Η Νάπολι θα πάρει κανονικά μέρος στο Σούπερ Καπ κόντρα στη Γιουβέντους στη Ρέτζιο Εμίλια την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου. Είναι αλήθεια ότι ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ζήτησε τη μετάθεση του αγώνα στο τέλος του πρωταθλήματος ή σε μια διαθέσιμη ημερομηνία την άνοιξη, για μια σειρά από λογικούς λόγους. Ηταν απλά μία πρόταση όμως. Αν το ματς γινόταν την άνοιξη θα υπήρχε η ελπίδα να είναι ανοιχτές, έστω μερικώς, οι εξέδρες για τον κόσμο.

Επιπλέον, η πρόταση του Ντε Λαουρέντις αποσκοπούσε στην αναζήτηση περισσότερων πόρων, από περιφερειακές και κρατικές Αρχές, όπως και από διάφορους χορηγούς, για τη συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού που θα δινόταν στην έρευνα κατά του Covid-19. Η Νάπολι αναγνωρίζει ότι αυτό το αίτημα δεν έγινε δεκτό και θα είνα παρούσα την Τετάρτη στη Ρέτζιο Εμίλια για να διεκδικήσει το Σούπερ Καπ κόντρα στη Γιουβέντους», αναφέρει η ανακοίνωση των Ναπολιτάνων.

Οπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι το Σούπερ Καπ τελικά θα γίνει κανονικά σε μια εβδομάδα, με τους παρτενοπέι να έχουν απουσίες, αφού ο Κώστας Μανωλάς έχει μυικό πρόβλημα και ο Βίκτορ Οσιμέν παραμένει στη Νιγηρία αφού εξακολουθεί να είναι θετικός στον κορονοϊό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ