Ανακοίνωσε Οριγκί η Μίλαν – Τα νέα για Ντε Κέτελαρ και Ζίγιεχ

Η Μίλαν επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Ντιβόκ Οριγκί και επόμενος στόχος είναι η απόκτηση ενός εκ των Τσαρλς Ντε Κέτελαρ ή Χακίμ Ζίγιεχ.

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι οι Ροσονέρι είχαν συμφωνήσει για τρεις μεταγραφές: Σβεν Μπότμαν, Ρενάτο Σάντσες, Ντιβόκ Οριγκί. Ο πρώτος χάθηκε, ο δεύτερος φαίνεται ότι μάλλον θα χαθεί, ο τρίτος όμως υπέγραψε. Και αφού υπέγραψε, ανακοινώθηκε και επισήμως. Ο Βέλγος φορ, επομένως, είναι κανονικά και με το νόμο παίκτης των Μιλανέζων ως το 2026. Οσο για τις ετήσιες απολαβές του; Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει ότι θα παίρνει 3,5 εκατ. ευρώ.

Ετσι, το συγκεκριμένο θέμα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τη Μίλαν, η οποία δεν θα μείνει φυσικά στον Οριγκί. Επόμενος στόχος για τους πρωταθλητές είναι να αποκτήσουν τον παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο ως 10άρι όσο και ως εξτρέμ. Και οι υποψήφιοι είναι δύο: Ντε Κέτελαρ και Ζίγιεχ. Αμφότεροι αρέσουν πολύ και οι Ροσονέρι θα κάνουν… διπλό ντου, με στόχο την απόκτηση του ενός. Τα τελευταία νέα, λοιπόν, σε ό,τι αφορά αυτές τις δύο περιπτώσεις, αναφέρουν τα ακόλουθα…

Για τον Ντε Κέτελαρ η Μίλαν θα προσφέρει κάτι παραπάνω από 20 εκατ. ευρώ, αν και η Μπριζ θέλει 35. Στόχος, προφανώς, να πέσουν οι απαιτήσεις των Βέλγων και με αμοιβαίες υποχωρήσεις να υπάρξει συμφωνία. Σε ό,τι αφορά τον Ζίγιεχ, το πρόβλημα είναι το εξής: Η Τσέλσι θέλει να εξασφαλίσει την πώλησή του, θέλει να υπάρξει είτε πώληση άμεσα είτε δανεισμός με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς. Δέσμευση που δεν θέλουν, τουλάχιστον προς το παρόν, να αναλάβουν οι Ροσονέρι. Οπως και να έχει, πάντως, το θέμα παραμένει ανοιχτό και για τους δύο παίκτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ