Αλλάζει τακτική η Μίλαν: Αρχίζουν οι συζητήσεις για τρεις ανανεώσεις

Ετοιμη να αρχίσει συζητήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές για τις ανανεώσεις των συμβολαίων είναι η Μίλαν, η οποία δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει την τακτική της.

Οταν οι Τζίτζιο Ντοναρούμα και Χακάν Τσαλχάνογλου χάθηκαν, η πλειοψηφία του Τύπου έριξε σε αυτούς την ευθύνη. Υπήρχαν όμως και δημοσιεύματα, όπως και σχόλια οπαδών, για την ευθύνη της διοίκησης. Γιατί; Επειδή οι Ροσονέρι είχαν αποφασίσει να αφήσουν τα δύο θέματα για το τέλος της σεζόν. Και αφού άργησαν τόσο, από ένα σημείο κι έπειτα με την πλάτη στον τοίχο. Το πάθημα, μάλιστα, φαινόταν ότι δεν έγινε μάθημα, αφού ο Φρανκ Κεσί είναι πιθανό να φύγει κι αυτός ως ελεύθερος. Οχι σίγουρο, πιθανό όμως. Και επειδή στο τέλος ακόμη και ο Τύπος θα αρχίσει να ρίχνει την ευθύνη στη διοίκηση, έχουμε αλλαγή τακτικής.

Η Μίλαν είχε ανακοινώσει την προηγούμενη εβδομάδα την ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξις Σαλεμάκερς και αυτό δεν ήταν τυχαίο. Οι Ροσονέρι, όπως αναφέρουν τα νεότερα ρεπορτάζ, αποφάσισαν να λειτουργούν έτσι πλέον. Να καλούν πολύ νωρίς για συζητήσεις τους παίκτες με τους οποίους θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Και σε αυτή την κατηγορία, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, βρίσκονται τρεις αυτή τη στιγμή: Τεό Ερναντέζ, Ισμαέλ Μπενασέρ και Ραφαέλ Λεάο. Τρεις παίκτες στους οποίους οι Μιλανέζοι πίστεψαν το 2019.

Τρεις παίκτες που οι άνθρωποι της Μίλαν θέλουν να «δέσουν» για τα επόμενα χρόνια. Ως το 2026 συγκεκριμένα, αφού οι συζητήσεις που θα ξεκινήσουν θα αφορούν ανανεώση ως εκείνη τη χρονιά. Και αυτό είναι κάτι που αφορά και στους τρεις. Οι Ερναντέζ, Μπενασέρ και Λεάο θεωρούνται απαραίτητοι για την ομάδα των επόμενων χρόνων και οι διοικούντες το δείχνουν με την αλλαγή τακτική σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ