Απίστευτο: Η Αλκογιάνο έχει μπάτζετ το… 0,0035% της Ρεάλ Μαδρίτης!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Η Αλκογιάνο υποχρεώσε σε μια ντροπιαστική ήττα και σε έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό την Ρεάλ Μαδρίτης από το Κύπελλο Ισπανίας, στέλνοντάς την… σπίτι της από πολύ νωρίς και την φάση των «32».

Αυτή η μικρή και άσημη ομάδα απέδειξε πως τα χρήματα δεν παίζουν… μπάλα και σε 90 λεπτά μπορούν να συμβούν όλα. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς το γεγονός πως η Αλκογιάνο έχει μπάτζετ μόλις 700 χιλ. ευρώ και κατάφερε να αποκλείσει την… ζάμπλουτη Ρεάλ Μαδρίτης;

Τα ετήσια συμβόλαια των ποδοσφαιριστών των Μαδριλένων αγγίζουν συνολικά τα 283 εκατ. ευρώ, ωστόσο με τις περικοπές λόγω του κορωνοϊού το συνολικό ποσό αναμένεται αν πέσει κατά 85 εκατ. ευρώ δηλαδή… ελαφρώς κάτω από τα 200!

Η Αλκογιάνο έχει μόλις το… 0,0035% του μπάτζετ της Ρεάλ Μαδρίτης σε συμβόλαια! 700 χιλ. ευρώ δεν παίρνει κανένας ποδοσφαιριστής των «μερέγχες», ούτε καν τα… δεύτερα ονόματα και οι πιο άπειροι παίκτες του συλλόγου! Αν υπολογίσουμε πως ο Μπενζεμά παίρνει σχεδόν 8 εκατ. ευρώ ετησίως, η Αλκογιάνο δηλαδή έχει μπάτζετ όσο ένα… μηνιάτικο του Γάλλου φορ.

Tην ίδια ώρα, τo Aλκόι που εδρεύει η Αλκογιάνο είναι μια βιομηχανική πόλη που βρίσκεται σε αυστηρό lockdown. Η αντιστοιχία των κρουσμάτων που έχει βάσει του πληθυσμού της είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη πόλη στην Ισπανία και οι κάτοικοι έχασαν την ευκαιρία να… βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου! Ίσως μέχρι την επόμενη…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ