Ετοιμάζει «μπαμ» με Ράνγκνικ η Σάλκε του Γραμμόζη!

Τη… μεταγραφή της χρονιάς ετοιμάζεται να κάνει η Σάλκε! Όπως αναφέρει η «Bild», οι «βασιλικοι μπλε» αναμένεται να προσθέσουν στο επιτελείο τους έναν σπουδαίο επαγγελματία, τον Ραλφ Ράνγκνικ!

Ο Ράνγκνικ ήταν τεχνικός διευθυντής και προπονητής στη Λειψία, ουσιαστικά βάζοντας τα θεμέλεια για την ομάδα που ανέλαβε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν και… πετάει πλέον στη Γερμανία, ενώ τον περασμένο χρόνο ήταν στο στρόχαστρο και διαρκώς σε συζητήσεις με τη Μίλαν για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, με την υπόθεση τελικά να χαλάει!

Οι νεότερες πληροφορίες από την έγκυρη «Bild» αναφέρει πως το «μπαμ» είναι έτοιμο να γίνει, αφού ο Ράνγκνικ θέλει να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον ιστορικό αυτό σύλλογο της Γερμανίας και να τη βοηθήσει να «μεγαλώσει» ξανά και να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτή η κίνηση αναμένεται να βοηθήσει πολύ και τον Δημήτρη Γραμμόζη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σάλκε με σκοπό εφόσον δεν πετύχει το… θαύμα της σωτηρίας φέτος, να φτιάξει του χρόνου μια ομάδα που θα μπορέσει να επιστρέφει κατευθείαν στην Bundesliga.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ