Ανανεώνει ή φεύγει από τη Λειψία ο Ουπαμεκανό!

Ξεκάθαρα λόγια από τον Όλιβερ Μίντσλαφ, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Λειψίας να καλεί τον Νταγιό Ουπαμεκανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο ή να αποχωρήσει από τους Σάξονες, καθώς δεν μπορούν να τον χάσουν δίχως να κερδίσουν χρήματα.

«Ο Ουπαμεκανό είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παίκτης για εμάς κι ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα στη θέση του. Ένα πράγμα που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι έχουμε μια ξεκάθαρη συνεννόηση με εκείνον και τον ατζέντη του ως προς το ότι δεν θα του επιτραπεί να αποχωρήσει τσάμπα. Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για αυτό», σχολίασε ο Μίντσλαφ.

Και πρόσθεσε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bild», αναφορικά με τον 21χρονο στόπερ: «Υπάρχουν δύο επιλογές για αυτόν. Είτε θα επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί μας, είτε θα φύγει. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα γνωρίζουμε σχετικά γρήγορα σε ποια κατεύθυνση θα πάει το πράγμα».

Ο Ουπαμεκανό δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λειψία ως το 2021, αλλά ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τους «ταύρους». Τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μπάγερν Μονάχου έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γάλλο άσο, που έχει ρήτρα αποχώρησης ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, με ισχύ ως τις 30 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ