Βράνιες για Καρλέουσα : «Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα»

Για την ζωή του μίλησε ο Όγκνιεν Βράνιες σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοσνίας το βράδυ της Κυριακής, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να αναφέρεται στην σχέση του με την Γελένα Καρλέουσα.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Άντερλεχτ μίλησε για την περίοδο όπου διατηρούσε δεσμό με την γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να πει της πει το παραμικρό για ότι συνέβη, ενώ τόνισε ότι πέρασε ωραία και πως δεν την κατηγορεί πλέον για τίποτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της!»

Ο Βράνιες ρωτήθηκε και για το τί θα έκανε αν την έβλεπε στο δικαστήριο (οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει αγωγές): «Τίποτα, απλά θα την περνούσα γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ ως σήμερα», είπε ο Βράνιες και συνέχισε να τονίζει πως δεν μετανιώνει για την τροπή που πήραν τα πράγματα: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα για να την τιμωρήσω».

Για τις αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που ακολούθησαν ο Βράνιες είπε: «Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί όταν γράφετε ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πως έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μία κόλαση από όλη αυτή την κατάσταση».

Αναφορικά με τη νέα του σχέση, Καταρίνα Γκρούγιτς, ο Βράνιες δεν ήθελε να πει πολλά: «Είμαι με την Κατερίνα τώρα αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ