Ο Αντόνιο Τσόλακ τα πηγαίνει πολύ καλά με τη φανέλα της Μάλμε στη Σουηδία, με τον Κροάτη φορ να μιλά για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ μετά την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο μέλλον του, επισημαίνοντας πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μάλμε, οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Τσόλακ:

«Μετά από ενάμιση μήνα, ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή και ως εκ τούτου υπήρξε αλλαγή και στον τρόπο παιχνιδιού. Ήμουν επιλογή του προηγούμενου προπονητή, ο νέος τεχνικός αποφάσισε να δώσει ευκαιρία σε άλλους παίκτες. Το αποδέχθηκα, όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι παλεύω για την θέση μου.

Είμαι πάντα σιωπηλός, δουλεύω και περιμένω την ευκαιρία μου. Έπρεπε να βρω άλλη ομάδα και ευτυχώς όλα δούλεψαν καλά για εμένα…».

Για το μέλλον του στη Μάλμε: «Υπάρχει οψιόν αγορά στη συμφωνία του δανεισμού μου και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο, αλλά μπροστά μας έχουμε πολύ σημαντικά ματς, οπότε θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον…».

Για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να παίξει με τη Ριέκα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος, έχει πολύ ποιοτική ομάδα και η Ριέκα θα πρέπει να έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα ματς απέναντι στην Χιμπέρνιαν. Αν συναντηθούν στα play off, φυσικά και θα δω τα ματς».