Ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεικού από τον ΠΑΟΚ στη Μάλμε, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σε δηλώσεις του ο Κροάτης επιθετικός τόνισε πως δεν σκέφτεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις εμφανίσεις του με τη σουηδική ομάδα, αναφέροντας ότι δεν έχασε την αυτοπεποίθησή του και αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία.

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Τσόλακ:

Για τις εμφανίσεις του με τη Μάλμε: «Έφτασα εκεί χωρίς προετοιμασία στα μέσα της σεζόν. Ο νέος προπονητής ήρθε μετά από ένα μήνα και εμπιστεύτηκε άλλους παίκτες. Ήταν η απόφαση του και έπρεπε να τη σεβαστώ.

Εγώ δεν έχασα την αυτοπεποίθηση μου, συνέχιζα να δουλεύω και περίμενα κάποια πρόταση να έρθει. Ήξερα ότι δεν έπρεπε να τα παρατήσω και έτσι ήρθε η πρόταση από τη Μάλμε. Παρουσιάστηκε μια νέα ευκαιρία για εμένα και την αξιοποίησα με τον καλύτερο τρόπο».

Για την πιθανότητα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ: «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω. Η Μάλμε είναι ένα φανταστικό κλαμπ. Στοχεύουμε σε τίτλους, θέλουμε να προχωρήσουμε στο Champions League, αλλά θα είμαστε ικανοποιημένοι ακόμη και αν συνεχίσουμε στο Europa ή στο Conference League.

Εγώ θέλω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ και να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό βρίσκεται αποκλειστικά στο μυαλό μου γιατί αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία πέρα από κάθε μεταγραφικό σενάριο».