«Πουλάει τον Βράνιες η Άντερλεχτ»

Η ΑΕΚ και ο Όγκνιεν Βράνιες έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και σε κάθε μεταγραφική περίοδο θα υπάρξει σενάριο επιστροφής του Βόσνιου στόπερ στην Ελλάδα και την Ένωση.

Έτσι και ενοψει Γενάρη, το θέμα του Βράνιες για την ΑΕΚ επανήλθε στο προσκήνιο μετά την ανάρτηση του Βόσνιου, ωστόσο το σενάριο επιστροφής του δεν φαίνεται να έχει βάση.

Πιο συγκεκριμένα τα ΜΜΕ του Βελγίου αναφέρουν ότι ο Βόσνιος αμυντικός είναι προς πώληση από την Άντερλεχτ που δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένη από την παρουσία του στον σύλλογο, όμως ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται αυτή τη φορά να παραχωρηθεί δανεικός. Παράλληλα, βγάζουν από το παιχνίδι την ΑΕΚ, αφού τονίζουν ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν πολύ λίγες πιθανότητες για να αποκτήσουν και πάλι τον παίκτη.

«Η πιθανότητα να επιστρέψει ο Βράνιες στην Αθήνα τον επόμενο χειμώνα είναι πολύ μικρή. Σε τελική ανάλυση η ΑΕΚ ήδη έχει πολλούς αμυντικούς. Επιπλέον σύμφωνα με την εφημεριδα Wallod δεν υπάρχει περίπτωση νέου δανεισμού. Η Άντρλεχτ θέλει να πουλήσει οριστικά τον Βράνιες, όμως θα είναι δύσκολο γι αυτή να βρει τον κατάλληλο αγοραστή», ανέφερε το δημοσίευμα της «Voetbalnieuws».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ