Ουζουνίδης : «Χρειαζόμαστε το VAR και στη Ρουμανία»

Στην αγωνιστική συμπεριφορά της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα αναφέρθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να γίνει χρήση VAR και στη Ρουμανία.

Ο Έλληνας τεχνικός κλείνει έναν μήνα στην τεχνική ηγεσία της ρουμανικής ομάδας και μέχρι στιγμής μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε 4 παιχνίδια.

Η ομάδα του σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει σημειώσει μόλις 2 γκολ, κάτι το οποίο σχολίασε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος όμως στάθηκε στο ότι χρειάζεται να γίνει χρήση VAR και στο ρουμανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι προβληματισμένος που δεν σκοράρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά στην τελική προσπάθεια και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι όταν πλησιάζουμε την αντίπαλη εστία Έχουμε νέους παίκτες με μικρή εμπειρία, αλλά θα δουλέψουμε για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Νοιάζομαι για την φυσική κατάσταση των παικτών μου, είναι μια δύσκολη περίοδος», ανέφερε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ για το VAR τόνισε:

«Ασφαλώς χρειαζόμαστε το VAR και στη Ρουμανία επειδή κάποιες φάσεις είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Οι διαιτητές χρειάζονται βοήθεια, είναι άνθρωποι και αυτοί και μπορεί να κάνουν λάθος. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα το VAR. Λάθη μπορούν να γίνουν και με VAR, αλλά δίχως VAR θα είναι πιο δύσκολο να παρατηρηθούν».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ