Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Μπακασέτας στην τουρκική «A Spor», μιλώντας για το μέλλον του στην Τράμπζονσπορ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι χαρούμενος στον σύλλογο της Τραπεζούντας, ενώ επισήμανε ότι έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Μπακασέτας:

«Δεν ξέρω πως έφτασαν αυτά τα νέα προς τα έξω. Δεν μου αρέσουν αυτές oι φήμες. Είναι ψέματα και δεν είναι καλό να γράφονται. Αν έπαιρνα μεταγραφή θα το γνώριζε η ομάδα μου πρώτη από όλους.

Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης της Τραμπζονσπόρ, είναι μια μεγάλη ομάδα που μου δίνει ό,τι χρειάζομαι από την πρώτη μέρα. Είπα πριν λίγους μήνες ότι αν είχα την ευκαιρία να πάω σε μια καλή ομάδα στην Ευρώπη, θα το έκανα , αλλά η ομάδα μου είναι αυτή που θα αποφασίσει.

Αυτή θα ορίσει την τιμή μου, αυτή θα αποφασίσει αν δέχεται όποια πρόταση φτάσει. Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος. Είμαι φιλόδοξος σαν άνθρωπος, φυσικά θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω, αλλά δεν το έχω στο μυαλό μου, γιατί άλλοι άνθρωποι αποφασίζουν».