Η Σέλτικ είναι έτοιμη να ξεκινήσει την χρονιά της με τον Άγγελο Ποστέκογλου στο «τιμόνι» και ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Νιλ Λένον, κλήθηκε να σχολιάσει τον ερχομό του Έλληνα προπονητή.

Ο 49χρονος υποστήριξε πως δεν θα έπρεπε να ανησυχούν οι οπαδοί της ομάδας για την άφιξη του – επονομαζόμενου στην Σκωτία- Άνγκε, αλλά τουναντίον θα έπρεπε να τους χαροποιεί το γεγονός πως έρχεται ένας κόουτς με καινούργια φιλοσοφία.

«Πιστεύω ότι έχουν έναν καλό προπονητή. Όλοι χρησιμοποιούν φράσεις όπως «η καταστροφή της Σέλτικ» αλλά δεν είναι έτσι. Το κλαμπ είναι μία χαρά και οι παίκτες επίσης. Έχει τις βάσεις για να γράψει την δική του ιστορία. Μπορεί να του πάρει λίγο χρόνο να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του το στυλ παιχνιδιού που θέλει, όμως θεωρώ ότι η Σέλτικ είναι σε καλά χέρια.

Κατά την γνώμη μου θα μπεί με φρέσκες ​​ιδέες και μια νέα φιλοσοφία, η οποία θα αρέσει στους παίκτες. Έκανε καλή δουλειά στην Γιοκοχάμα και θα φέρει μαζί του ένα καινούργιο και διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Δεν θα ανησυχούσα. Ίσα ίσα θα χαιρόμουν αν ήμουν οπαδός της Σέλτικ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βορειοιρλανδός.