Η «κρυφή» συνάντηση του Οζίλ με τη Φενέρμπαχτσε

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild αποκαλύπτει μυστικό ραντεβού του Μεσούτ Οζίλ με τη Φενέρμπαχτσε, στο Λονδίνο, προκειμένου οι δυο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία, ενόψει Ιανουαρίου.

Στο ξεκίνημα της εφετινής σεζόν, ο Γερμανός μέσος έμεινε εκτός λίστας, για τα παιχνίδια της Άρσεναλ σε Premier League και Europa League, με τη τελευταία του συμμετοχή να καταγράφεται τον Μάρτιο. Η Άρσεναλ δεν είναι εύκολο να τον αποδεσμεύσει, λόγω του συμβολαίου του, βάσει του οποίου ο Οζίλ εισπράττει 350.000 λίρες την εβδομάδα, χωρίς να παίζει.

Πάντως, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Οζίλ είναι διατεθειμένος να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του, προκειμένου να γίνει το deal με Φενέρμπαχτσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως, τις προηγούμενες μέρες, ο εκπρόσωπος του Οζίλ είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο παίκτης δεν επρόκειτο να φύγει από την Άρσεναλ, πριν από το τέλος της σεζόν. Ο Εργκούτ Σογκούτ είχε πει πως «ακόμα και ένα 24ωρο είναι μεγάλο διάστημα στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για εκείνον. Αυτό δεν έχει αλλάξει, όπως επίσης και η επιθυμία του να τιμήσει το συμβόλαιό του και να παίξει. Είναι άνδρας που κρατάει το λόγο του, πιστός, και είναι δύσκολο να βρεις αφοσιωμένους ανθρώπους αυτές τις εποχές».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ