Στην Τουρκία με τα χρώματα της Ρίζεσπορ, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιασίν Μεριά, με τον σύλλογο της γειτονικής χώρας να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του 27χρονου σέντερ μπακ.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα αγωνιστική σεζόν και παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ρίζεσπορ. Ο διεθνής άσος επιστρέφει στην Τουρκία, όπου είχε αγωνιστεί και πέρσι το δεύτερο μισό στην Κασίμπασα και πάλι ως δανεικός από τους Πειραιώτες.

Το απόγευμα της Κυριακής ο σύλλογος της γειτονικής χώρας παρουσίασε τον Γιασίν Μεριά με κάθε επισημότητα, σε μια εκδήλωση μάλιστα που ήταν «παρών» ο ισχυρός άνδρας της Ρίζεσπορ, Χασάν Καρτάλ. Ο δανεισμός του Τυνήσιου στην Ρίζεσπορ είναι για ένα χρόνο, ενώ δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της τούρκικης ομάδας εάν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Πέρσι, ο Γιασίν Μεριά αγωνίστηκε συνολικά σε 33 παιχνίδια. Τα 15 εξ αυτών ήταν με την Κασίμπασα και τα 18 με τον Ολυμπιακό, έχοντας μια ασίστ στο ενεργητικό του. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.