Το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχώρηση του Δημήτρη Πέλκα από την Πόλη.

Με δηλώσεις του στα ρωσικά ΜΜΕ, ο ατζέντης του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Καντίρ Οζντογάν φρόντισε να βάλει… στοπ στα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ο Οζντογάν ξεκαθάρισε πως ο Έλληνας παίκτης είναι χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε, ενώ σχετικά με το ενδιαφέρον της Ντιναμό Μόσχας, ανέφερε ότι οι Ρώσοι δεν πρόκειται να αγοράσουν τον 28χρονο με 8 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο Πέλκας είναι παίκτης της Φενέρ, είναι χαρούμενος εδώ, του ταιριάζει ο σύλλογος και η πόλη. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε πόλη και να πάμε από την Κωνσταντινούπολη στη Μόσχα.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να αγοράσει η Ντιναμό τον Πέλκα για 8 εκατομμύρια. Ο Πέλκας έχει παίξει 24 παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας και έχει σκοράρει. Αυτή τη σεζόν, έπαιξε σε 11 αγώνες στη Φενερμπαχτσέ . Γι’ αυτό δεν το νομίζω.».

«Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αλλά τώρα είναι χαρούμενος εδώ. Επίσης και ο σύλλογος είναι ευχαριστημένος μαζί του», είπε ακόμη ο εκπρόσωπος του Έλληνα διεθνή.