Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε εντός έδρας από την Πάφο με 1-0 και μετά από 6 παιχνίδια βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 8 πόντους. Η κάκιστη πορεία της κυπριακής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγγνώμη στον κόσμο και σε όλους στην ομάδα. Ήταν απογοητευτικό όλο. Δουλέψαμε πολύ καλά και αυτό που εμφανίσαμε στο γήπεδο ήταν διαφορετικό από αυτό που ετοιμάζαμε.

Είμαι σίγουρος πως δεν είναι οι δυνατότητες των παικτών, δεν ξέρω αν δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση του ΑΠΟΕΛ. Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα, αυτό που με απογοήτευσε είναι η εικόνα, από το πρώτο λεπτό. Ετοιμάσαμε κάποια πράγματα και δεν τα είδαμε στο γήπεδο. Όταν υπάρχει αυτή η εικόνα δεν έχεις να πεις κάτι. Ακόμα μια φορά συγγνώμη.

Πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους. Οι παίκτες δεν είναι κακοί. Έχουμε κάποιο πρόβλημα στην πίεση. Να αλλάξουμε σχηματισμό; Θα δούμε. Δεν είδα τίποτα από αυτά που δουλέψαμε», τόνισε ο Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μάλιστα στην Κύπρο αναφέρουν ότι είναι πιθανό το παιχνίδι με την Πάφο να ήταν το κύκνειο άσμα του Ελληνα τεχνικού στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.