Ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ Λάρνακας και έμεινε στον ένα βαθμό στο πρωτάθλημα. Παρότι το παιχνίδι θεωρείται ντέρμπι, εν τέλει, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στον αγωνιστικό. Βέβαια, οι οπαδοί της ομάδας, δεν το πήραν με καλό μάτι.

Συγκεκριμένα, η εμφάνιση στο παιχνίδι με την Τζιλάνι για το Europa League (πρόκριση στην παράταση) συνδυάστηκε με την τωρινή ήττα, κάτι που δεν άρεσε στους φίλους της ομάδας. Κατάφεραν να εισβάλλουν στο προπονητικό κέντρο και έκαναν ζημιές στα αμάξια που βρισκόντουσαν στον χώρο.

Αυτή η επίθεση είναι ένδειξη ότι «το ποτήρι ξεχείλισε» και σίγουρα, μία ακόμα τέτοια εμφάνιση, μπορεί να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα. Μάλιστα, για το συμβάν, πήρε θέση και η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου, αναφέροντας:

ΑΠΟΕΛ : «Ντου» από τους οπαδούς μετά την ήττα (pic)

«Οι βανδαλισμοί που έγιναν σήμερα στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος» είναι ένα απαράδεκτο γεγονός. Κουκουλοφόροι μπήκαν στον χώρο στάθμευσης και θεώρησαν ότι κάνοντας ζημιές σε αυτοκίνητα θα «διορθώσουν» την οποιαδήποτε κακή εμφάνιση.

Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες που το μόνο που δημιουργούν είναι ακόμα περισσότερα προβλήματα στην ίδια την ομάδα».

ΑΠΟΕΛ : «Ντου» από τους οπαδούς μετά την ήττα (pic)