Ιταλία-Αγγλία: Επικηρύχθηκε με 10.000 ευρώ οπαδός στη Νάπολη- Η σημαία για τον Μαραντόνα

Το παιχνίδι της Ιταλίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024 φαίνεται πως… άρχισε από νωρίς. Τα δύο μεγαθήρια συγκρούονται απόψε στην πρεμιέρα των προκριματικών στη Νάπολη και ένας Άγγλος οπαδός κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με μια απαράδεκτη κίνηση.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε μια φωτογραφία που δείχνει έναν οπαδό των «Τριών Λιονταριών» μα κρατάει επιδεικτικά μια σημαία της χώρας του με το τραγικό σύνθημα: «Diego’s in a box», δηλαδή «Ο Μαραντόνα είναι στο κουτί (εννοώντας το φέρετρο)».

Η κίνηση αυτή έχει εξοργίσει όπως είναι φυσικό το μεγαλύτερο κομμάτι του φίλαθλου κόσμου, και ένα παραπάνω τους Ιταλούς και τους οπαδούς της Νάπολι της ομάδας που μεγαλούργησε ο Ντιέγκο και η λατρεία που έχουν προς το πρόσωπό του είναι γνωστή.

Μάλιστα ορισμένοι έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες του οπαδού στα social media, ενώ ένας τον έχει επικηρύξει, αναφέροντας πως προσφέρει 10 χιλ. ευρώ για να του τον… παραδώσουν!

Θυμίζουμε πως ο αγώνας μεταξύ Ιταλίας και Αγγλίας είχε χαρακτηριστεί από τις ιταλικές αρχές ως υψηλής επικινδυνότητας και πως υπάρχουν έντονοι φόβοι για εκτεταμένα επεισόδια, με την τραγική κίνηση του Άγγλου να ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ