Κούντε: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο Πιέρ Κουντέ στάθηκε στο χαρακτήρα και τις λύσεις του Ολυμπιακού στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα μετά τη νίκη επί της Νέφτσι στο Μπακού.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους, με κρούσματα και απουσίες. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Εγώ ήθελα ένα 90λεπτο για να βρω ρυθμό. Ελπίζω να περάσουμε με τον ίδιο τρόπο και την επόμενη πρόκληση και να βρεθούμε στους ομίλους», ανέφερε ο Καμερουνέζος μέσος.

Για τη δική του παρουσία είπε: «Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου και την πρόκριση της ομάδας, αλλά ακόμη είμαστε σε διαδικασία δουλειάς. Χρειαζόμαστε όλοι, όπως κι εγώ, τα 90λεπτα για να γινόμαστε καλύτεροι».

Τέλος, για τις φιλοδοξίες της ομάδας τόνισε: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει στους ομίλους. Παρά τις δυσκολίες και τις απουσίες η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, όλοι όσοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό αξίζουν. Πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας».


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ