Γκουαρντιόλα: «Δεν αλλάξαμε κάτι ιδιαίτερο, απλά κάναμε το παιχνίδι μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως δέχτηκαν το γκολ στο καλό τους διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο και πως είχαν να αντιμετωπίσουν παίκτες σαν τους Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία. Στάθηκε στο θετικό αποτέλεσμα και στο ότι σταμάτησαν τους Βεράτι, Μαρκίνιος και Παρέδες και ζήτησε να δείξουν προσωπικότητα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεχτήκαμε το γκολ. Μετά δεν παίξαμε όπως θέλαμε, δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις τον Νεϊμάρ, τον Εμπαπέ, τον Ντι Μαρία. Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί, με μεγαλύτερη ένταση με την μπάλα στα πόδια μας. Καταφέραμε να αλλάξουμε την πορεία του αγώνα, επιστρέφουμε στο Μάντσεστερ με ένα καλό αποτέλεσμα.

Δεν αλλάξαμε κάτι ιδιαίτερο στο ημίχρονο. Απλά, ζήτησα από τους παίκτες μου να είναι οι εαυτοί τους, να παίξουμε το… ποδόσφαιρό μας. Θέλαμε να κόψουμε τους Μαρκίνιος, Βεράτι και Παρέδες από τον Νεϊμάρ. Θέλαμε να μπλοκάρουμε Νεϊμάρ και Εμπαπέ».

Όταν ρωτήθηκε αν φοβάται το γεγονός πως η Παρί είναι καλύτερη εκτός έδρας, ο Γκουαρντιόλα είπε: «Ίσως να τα καταφέρουμε πάλι. Πρέπει να δείξουμε την προσωπικότητά μας για να πάμε στον τελικό. Αυτό είναι το πλάνο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ