Ουδέτερα γήπεδα ή… ακύρωση της σεζόν στην Premier League

Ουδέτερα γήπεδα ή… τέλος η σεζόν στην Premier League.

Σύμωνα με τον διευθύνων σύμβουλο την ένωσης προπονητών, Ρίτσαρντ Μπίβαν, δεν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή από το να διεξαχθούν τα εναπομείναντα ματς της πρώτης κατηγορίας σε ουδέτερα γήπεδα.

Κάθε άλλο σενάριο θα πρέπει να παραλειφθεί, ενώ αν δεν υλοποιηθεί η παραπάνω πρόταση τότε η σεζόν θα πάει για οριστική διακοπή και ακύρωσή της. Για να προχωρήσει η εν λόγω πρόταση για τα ουδέτερα γήπεδα θα πρέπει να το ψηφίσουν τουλάχιστον 14 από τις 20 ομάδες.

Την ίδια ώρα, ο Μπίβαν ανέφερε πως ήδη έχει χαθεί μεγάλο χρονικό διάστημα και υπάρχει πίεση, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας όπου θα υπάρξει ψηφοφορία, θα πρέπει να ληφθεί οριστική απόφαση.

Όσον αφορά τα πλάνα για την επανέναρξη, θα πρέπει να εξασφαλιστούν 40 χιλ. τεστ για τον κορωνοϊό για όλους τους συμμετέχοντες των αγώνων, ενώ η διοργανώτρια αρχή υπολογίζει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο και να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.

Τέλος, ορισμένοι άνθρωποι από την επιστημονική κοινότητα εμφανίζουν ενστάσεις για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στην Αγγλία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ