Ηχηρό μήνυμα του Λίβι προς τον Κέιν για… το καλό της Τότεναμ

Ιδιαίτερα ηχηρή φαίνεται πως ήταν η δημόσια τοποθέτηση του Ντάνιελ Λίβι, ο οποίος έχοντας ακούσει πολλά σενάρια τον τελευταίο μήνα, που εμπλέκουν την ομάδα του με την πιθανή αποχώρηση του Χάρι Κέιν, θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Η ατάκα του μάλιστα πως «θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο» μοιάζει να αποτελεί και ένα μήνυμα προς τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος σαφώς επηρεασμένος από τις διαρκείς φήμες, άφησε στο περιθώριο την Τότεναμ, κάνοντας σαφές πως δεν προτίθεται να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου.

Οι δημόσιες αυτές τοποθετήσεις του Άγγλου επιθετικού και πρώην αρχηγού της ομάδας, σε συνδυασμό με την ακατάπαυστη μεταγραφολογία, ώθησαν το Ντάνιελ Λίβι στην δημόσια τοποθέτηση. 

Θέλησε να δείξει πως ο ίδιος θέτει ως προτεραιότητά του την Τότεναμ, ανεξάρτητα από την επιθυμία του Χάρι Κέιν να αποχωρήσει.

Εξετάζει πλέον τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και φαίνεται ότι θα κοιτάξει το οικονομικό συμφέρον του συλλόγου από την επιλογή του Χάρι Κέιν για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ