Η ανακοίνωση-απάντηση της Λίβερπουλ στον δήμαρχο της τοπικής κοινότητας

Ανακοίνωση-απάντηση στα λεγόμενα του δημάρχου της τοπικής κοινότητας, εξέδωσε η Λίβερπουλ.

Σε αυτή αναφέρει πως έχει επικοινωνήσει με τους οπαδούς της και αυτοί της έχουν διαμηνύσει ότι θα σεβαστούν τα μέτρα προστασίας του κράτους, δίνοντας ουσιαστικά μια απάντηση στον Τζο Άντερσον που ανέφερε πως αν επανεκκινήσει η Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι φίλοι των «reds» να ξεχυθούν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Κάτι που ασφαλώς θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για την μετάδοση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

Ως σύλλογος, γνωρίζουμε και απογοητευόμαστε από σχόλια που αποδίδονται στον δήμαρχο Joe Anderson σε μια συνέντευξη στα ΜΜΕ που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Εκτός από την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για την υποστήριξη τέτοιων ισχυρισμών, επισημαίνουμε επίσης πρόσφατες συζητήσεις με τον δήμαρχο Άντερσον σχετικά με τη δυνατότητα να παίξουμε ποδόσφαιρο κεκλεισμένων των θυρών, οι οποίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι σημαντικό τα βασικά ενδιαφερόμενα μέρη σε όλη την πόλη να συνεχίσουν να συμμετέχουν και συνεργαστούν.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε συνεργαστεί με ομάδες υποστηρικτών που μας έχουν ενημερώσει για την αποφασιστικότητά τους να σεβαστούν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και, σε περίπτωση ανακοίνωσης της επανέναρξης του ποδοσφαίρου, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους και άλλους βασικούς ενδιαφερόμενους σύμφωνα με τη συλλογική μας επιθυμία να επιτύχουμε αυτόν τον κρίσιμο στόχο.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων μας, είμαστε σε τακτική επαφή με τον Δήμαρχο και το γραφείο του και ελπίζουμε ότι αυτές οι συζητήσεις μπορούν να συνεχιστούν.

Εν τω μεταξύ, ο πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η ανταπόκριση στην ανθρωπιστική κρίση που συνεχίζει να εκτυλίσσεται και ειδικότερα παρέχοντας συνεχή υποστήριξη σε διάφορες πρωτοβουλίες NHS και σε όσους αντιμετωπίζουν τροφική φτώχεια και κοινωνική απομόνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή του άρθρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένα άθικτο video game Super Mario Bros...

Ένα σφραγισμένο, άθικτο video game Super Mario Bros έχει καταρρίψει παγκόσμιο ρεκόρ,...

Ν. Αναστασιάδης: Η παράνομη navtex δείχνει τι...

Στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα διαβιβαστούν οι ενέργειες και οι δράσεις της...