Πόσες θερμίδες καίω με τρέξιμο, γιόγκα, zumba και άλλα 3 βασικά είδη άσκησης

Πώς θα κάψεις λίπος γρήγορα και σωστά σύμφωνα με τους ειδικούς

Αυτή την εποχή οι περισσότερες από εμάς νιώθουμε την ανάγκη να προσθέσουμε περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητά μας για να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά. Ξέρεις όμως ποια άσκηση θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς τα περισσότερα κιλά; Το Shape.gr σου δίνει όλες τις πληροφορίες για το πόσες θερμίδες μπορείς να κάψεις κάνοντας διαφορετικές ασκήσεις, ανάμεσά τους βάδισμα και yoga, για μία ώρα.

Διάβασε επίσης: Πόσες θερμίδες καις; ΕΤΣΙ θα κάνεις το μεταβολισμό σου να καίει (ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ!)

Τα νούμερα βασίζονται σε γυναίκα που ζυγίζει περίπου 65 κιλά.

Τρέξιμο

Το τρέξιμο είναι ένας φτηνός και αποτελεσματικός τρόπος να κρατάς τη φόρμα σου. Αν τρέχεις με 12 χιλιόμετρα την ώρα μπορείς να κάψεις τον συγκλονιστικό αριθμό των 833 θερμίδων.

Βάδισμα

Αν είσαι οπαδός της άσκησης με χαμηλότερη ένταση, το βάδισμα μπορεί να είναι ευεργετικό. Ένας μέτριος ρυθμός των 5 χιλιομέτρων την ώρα θα σε βοηθήσει να κάψεις 220 θερμίδες.

Ποδήλατο

Το ποδήλατο είναι ένας καλός τρόπος να πάρεις λίγο φρέσκο αέρα, να τονώσεις το σώμα σου και μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική οικογενειακή δραστηριότητα. Με έναν μέτριο ρυθμό (20-22 χιλιόμετρα την ώρα) θα κάψεις 533 θερμίδες.

Κολύμπι

Αυτό είναι το μόνο σπορ χαμηλής έντασης που ασκεί ολόκληρο το σώμα και μπορεί να σου προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με έναν αργό ρυθμό των 45 μέτρων το λεπτό με κρόουλ θα κάψεις 533 θερμίδες.

Zumba

Συνδυάζοντας απλές χορευτικές κινήσεις με ξεσηκωτικούς latin ρυθμούς, η zumba είναι πιο δημοφιλής από ποτέ. Με αυτή την άσκηση για όλο το σώμα μπορείς να κάψεις 500 θερμίδες την ώρα.

Yoga

Παρότι δεν θα κάψεις πολές θερμίδες – 175 για τη μέθοδο hatha— η yoga κάνει καλό στο μυαλό, στο σώμα και την ψυχή σου.

Δοκίμασε και το εργαλείο του Shape.gr για να μάθεις πόσες θερμίδες καις ανάλογα με το δικό σου βάρος.

Διάβασε πρώτη όλες τις ειδήσεις του Shape στο Google news.

Topics:

YOGAzumbaΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΡΕΞΙΜΟκολυμπιπερπατημαποδηλασίαπόσες θερμίδες καίωτρέξιμο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ