Ευθύνη περιεχομένου

sportlive transparent e1645314102419 1

Το Sportlive.gr ειναι ένας αθλητικός ιστότοπος που συνεργάζεται με ειδησεογραφικά site για την παροχή ειδήσεων και επιπλέον είναι και ένας συλλέκτης και ταξινομητής ειδήσεων ο οποίος λειτουργεί ημι-αυτόματα, συλλέγοντας και ταξινομώντας τις ροές από άλλες πηγές ειδήσεων. Το Sportlive.gr έχει δημιουργηθεί με αποκλειστικό σκοπό να μεταφέρει την ελεύθερη είδηση, αθλητική και όχι μόνο, στους αναγνώστες χωρίς να διεκδικεί αποκλειστικότητα, πνευματικά δικαιώματα και αρθογραφίες απο τις πηγές των ειδήσεων.

Οι ειδήσεις ταξινομούνται ημι-αυτόματα μέσω αλγόριθμων των ροών των πηγών, το Sportlive.gr δεν ασκεί κανέναν έλεγχο στο περιεχόμενο και δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών. Σε όλες τις ειδήσεις αναφέρεται ευδιάκριτα η πηγή της, περιλαμβάνεται μέρος της είδησης όπου απαιτείται και ο επισκέπτης παραπέμπεται μέσω υπερσυνδέσμου στον ιστότοπο της πηγής για να διαβάσει το πλήρες κείμενο της είδησης.

To Sportlive.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο εξωτερικών δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω υπερσυνδέσμων. Το Sportlive.gr επίσης δεν ευθύνεται για το μέρος της είδησης (περίληψη περιεχομένου δημοσιεύσεων) εξωτερικών πηγών το οποίο περιλαμβάνεται στο Sportlive.gr ημι-αυτόματα μέσω αλγόριθμων της ροής της πηγής και το οποίο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και άποψη της πηγής. Οι περιλήψεις περιεχομένων δημοσιεύσεων εξωτερικών πηγών, αποτελούν απόψεις και γνώμες των ίδιων των πηγών και δεν εκφράζουν τις απόψεις του Sportlive.gr. To Sportlive.gr αποτελεί ένα ημι-αυτοματοποιημένο σύστημα ταξινόμησης ειδήσεων και δεν εκφέρει άποψη η γνώμη όπου υπάρχει η πηγή της είδησης.

Το Sportlive.gr (όπως και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες όπως π.χ. οι Ειδήσεις Google) αποτελεί μια εξαιρετικά ασυνήθιστη υπηρεσία ειδήσεων δεδομένου ότι τα αποτελέσματά μας συλλέγονται αποκλειστικά από αλγορίθμους ηλεκτρονικών υπολογιστών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Ως αποτέλεσμα, οι πηγές ειδήσεων επιλέγονται ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων και ιδεολογίας, επιτρέποντάς σας να δείτε τον τρόπο με τον οποίο οι διαφορετικοί οργανισμοί ειδήσεων παρουσιάζουν την ίδια είδηση. Αυτή η ποικιλία προοπτικών και προσεγγίσεων είναι μοναδική μεταξύ των ηλεκτρονικών ιστοτόπων ειδήσεων και τη θεωρούμε απαραίτητη για να μπορείτε να είστε ενημερωμένοι σχετικά με ζητήματα που σας αφορούν περισσότερο.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail [email protected] σε περίπτωση που:

1) Θέλετε να διαγραφεί η παραπομπή σε κάποια είδηση από το sportlive.gr για οποιοδήποτε λόγο.

2) Είστε ο διαχειριστής πηγής ειδήσεων που περιλαμβάνεται στο sportlive.gr και επιθυμείτε να την αφαιρέσετε από το Sportlive.gr.

3) Για οποιαδήποτε άλλο θέμα σχετικό με το περιεχόμενο και τη λειτουργία του Sportlive.gr.

 

ΑΡΘΡΟ 5Α

  1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
  2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

sportlive transparent e1645314102419 1