Πελαργοί: “Αναγκαζόμαστε να αγοράσουμε νέα εισιτήρια λόγω αλλαγής ώρας”

Με επιστολή τους, οι “Πελαργοί” ενημέρωσαν πως η αλλαγή της ώρας στους αγώνες του EuroBasket οδήγησε τα μέλη τους στην αγορά νέων εισιτηρίων.

Σύμφωνα με το bracket της FIBA, η Εθνική, ως 1η του Γ’ ομίλου θα έπαιζε την Κυριακή στις 12:00 (τοπική ώρα, δηλαδή 13:00 ώρα Ελλάδας), απέναντι στην Τσεχία για τη φάση των “16”.

Πάρα πολλοί είναι οι Έλληνες που προμηθεύθηκαν εισιτήρια για τους δύο πρώτους αγώνες της ημέρας (ο δεύτερος αρχίζει στις 14:45 τοπική ώρα, δηλαδή 15:45 ώρα Ελλάδας).

Από τη στιγμή που άλλαξε η ώρα στις αναμετρήσεις, το… χάος αποτέλεσε φυσικό επακόλουθο και η εταιρεία διαχείρισης των εισιτηρίων καλείται να δώσει λύση.

H επιστολή των “Πελαργών”:

“Αγαπητοί “Πελαργοί”, αγαπητοί Φίλαθλοι της Επίσημης Αγαπημένης,

Αντιμετωπίσαμε έκπληκτοι την αλλαγή ώρας του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδος με την εθνική Τσεχίας και του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδος με την εθνική Γερμανίας, καθώς είχαν αγοραστεί εισιτήρια από εκατοντάδες φιλάθλους, σύμφωνα με το bracket και τις διασταυρώσεις στην ιστοσελίδα της FIBA και εκ των υστέρων και χωρίς ενημέρωση δεν αναγνωρίζονται οι αγορές των εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί και υποχρεωτικά αναγκαζόμαστε στην αγορά νέων εισιτηρίων, ούτως ώστε, να παρακολουθήσουμε τους αντίστοιχους αγώνες.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε επώνυμα, μέσω email στο [email protected], σε περίπτωση που έχετε αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα ούτως ώστε να προβούμε σε μαζική διαμαρτυρία προς τις διοργανώτριες αρχές.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Σωματείου “ΠΕΛΑΡΓΟΙ”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Ελλάδα-Τσεχία με τη γλώσσα των αριθμών

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ