Το support της TSM SwordArt φτάνει στην πρώτη θέση του NA solo queue

Το νέο support της TSM (για τη φετινή χρονιά), το οποίο έσπασε ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ, υπογράφοντας για 6 εκατομμύρια, έφτασε το rank 1 στον ΒορειοΑμερικάνικο server, βάσει των δεδομένων του OP.GG.

Έχοντας μια διαφορά της τάξης των 31 πόντων από τον δεύτερο, ο Sword έχει ένα πολύ καλό win ratio το οποίο ενδέχεται να του εξασφαλίσει μια ακόμη μεγαλύτερη διαφορά από τον runner-up στο μέλλον.Το support της TSM SwordArt φτάνει στην πρώτη θέση του NA solo queue

Εμβαθύνοντας λίγο στο Miracle run που έκανε, θα δούμε πως το grind του έγινε κατά βάση με 9 διαφορετικούς ήρωες, με αξιοσημείωτες αναφορές τους Pantheon, Maokai και Alistar. Αν και ο Pantheon δέχθηκε αρκετά nerfs λόγω της ασύλληπτης δύναμης που είχε ως support, οι επαγγελματίες παίκτες έχουν βρει τρόπους να τον χρησιμοποιούν ώστε να είναι χρήσιμος. Από την άλλη, το Alistar και το Maokai αποτελούν μια πολύ δυνατή δυάδα λόγω του crown control που παρέχουν σε συνδυασμό με το tankyness τους.

Τέλος, μπορείτε να δείτε τον SwordArt κατά τη διάρκεια του grind του στο stream του, στο twitch αφότου πρώτα πληροφορηθείτε για το εάν θα stream-αρει, μέσω του twitter του.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ