Το Patch 10.22 του League of Legends θα ανοίξει τις προοπτικές για το Annie support και θα διορθώσει το E του Brand

Ο βασικός designer του παιχνιδιού, Mark ‘Scruffy’ Yetter, έκανε preview μερικές από τις επερχόμενες αλλαγές που θα έρθουν στο patch 10.22.Το εν λόγω patch θα ανοίξει νέες θέσεις “εργασίας” για την Annie και τον Brand, καθώς οι Nasus, Jinx και Ashe θα δεχθούν μερικά tweaks.

Το Molten Shield (E) , της Annie θα δει μια αύξηση στο mana cost του από 20 σε 40, αλλά θα δεχθεί μια τεράστια αλλαγή. Η εν λόγω ασπίδα θα μπορεί πλέον να δίνεται και σε συμπαίκτες μας για να μπορούν να μπλοκάρουν το damage. Από την άλλη ο brand θα δεί μια μικρή αύξηση στο Ap ratio, των abilities του ενώ πλέον το E του θα κάνει bounce σε αντιπάλους και θα χρησιμοποιεί το blaze για να αυξήσει το range στο οποίο θα κάνει spread. Τέλος το ultimate του θα μπορεί να κάνει bounce πάνω στον ίδιο τον Brand. Αυτό θα τον βοηθήσει σε περιστάσεις όπου δεν έχει πολλούς αντιπάλους κοντά.

Ο Nasus είχε δεχθεί ανεβασμένα stats κατά τη διάρκεια του ultimate του, τα οποία πλέον δεν θα αυξάνονται κάθε δευτερόλεπτο. Το W της Ashe, δεν θα πετάει 9 βέλη, αλλά θα ξεκινάει από 7 και στο max level θα πετάει 11. Και τέλος η ‘τρελή’ μας Jinx θα κάνει max damage κατευθείαν με τα traps, αντί να περιμένει 1.5 second.

Οι παραπάνω αλλαγές μοιάζουν αρκετά μικρές και δεν ξέρουμε τι impact μπορούν να έχουν στο παιχνίδι. Τέλος κρατήστε μικρό καλάθι καθώς οι συγεκριμένες αλλαγές βρίσκονται στον PBE και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά κατά πόσο μπορούν να αλλάξουν.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μεταναστευτικό στο επίκεντρο της συνάντησης του Μ. Βαρβιτσιώτη με τον...

Το πολύπλοκο θέμα της μετανάστευσης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του αναπληρωτή...

Κορωνοϊός-Κολομβία: Τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 974.000 -Οι θάνατοι έφτασαν τους 29.272

Ο αριθμός των κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό στην Κολομβία αυξήθηκε στα 974.139, καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν άλλες 8.256 περιπτώσεις, ανακοίνωσε το...