Οι καλύτεροι League of Legends Rookies του 2020

Όσο περνάνε τα χρόνια, οι League of Legends fans βλέπουν συνεχώς παίκτες να έρχονται και να φεύγουν από την επαγγελματική σκηνή. Μόνο οι καλύτεροι ωστόσο, είναι ικανοί να διατηρούν μία σταθερή και επιτυχημένη καριέρα. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να δώσουν την θέση τους στο νέο αίμα το οποίο φέτος έδειξε τα δόντια του. Παρακάτω, θα παρατεθούν ορισμένοι rookies που φέτος έκαναν την διαφορά.

Team Liquid – Tactical

Ο 20χρονος, έδειξε τις ικανότητες του για πρώτη φορά στο Spring Split του 2020 που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Doublelift. Όταν χρειάστηκε να γίνει το βασικό ADC της ομάδας, έδειξε πόσο ικανός παίκτης είναι, παίζοντας αποφασιστικά και φέρνοντας νέες ιδέες στην σκηνή.

Οι καλύτεροι League of Legends Rookies του 2020

Mad Lions – Kaiser

Ο 22χρονος που έγιεν γνωστός για τις ικανότητες του με τον Morderkaiser, φέτος έκλεψε την παράσταση ως ένα από τα καλύτερα supports του κόσμου. Είχε απίστευτο champion pool, ειδικά σε champions με heavy engage, ενώ τελείωσε την χρονιά ως ο παίκτης με τα περισσότερα kills και assists μεταξύ των supports.

T1 – Canna

Συνήθως, είναι δύσκολο να παίξει κάποιος Rookie στην T1 αφού υπάρχει τεράστιο βάρος λόγω της ιστορίας της ομάδας. Ωστόσο, όταν το έκανε ο Canna στην T1 εντυπωσίασε τον κόσμο με το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε. 

Ο 20χρονος, υπήρξε από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας, ενώ τελείωσε δεύτερος σε kills και assists μεταξύ όλων των Top Laner του LCK

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ