Οι devs του League of Legends θεωρούν την επανακυκλοφορία του Dominion απίθανη- Αλλά με κάποιες ελπίδες

Το Dominion, αποτέλεσε ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά game modes του League of Legends. 4 χρόνια πρίν όμως και πιο συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριου του 2016 η Riot Games πήρε την απόφαση να τον αφαιρέσει. Μή έχοντας συγκεκριμένα πλάνα όσον αφορά την επανακυκλοφορία του, οι developers είπαν ότι υπάρχει μια μικρή ελπίδα.

Με μια ιστορική αναδρομή θα δούμε πως το Dominion ήταν το 3ο game mode του lol. Σημειώνοντας την πρώτη του κυκλοφορία πίσω στο 2011, το Dominion εκτυλισσόταν σε έναν χάρτη διαφορετικό από τον Summoners Rift, όπου στον οποίο έπρεπε να κάνεις capture 5 towers. Κυρίαρχο στοιχείο του ήταν η γρήγορη-ασταμάτητη δράση που παρείχε. Το 2016 όμως, λόγω μειωμένης ‘ακροαματικότητας’ το εν λόγω mode θάφτηκε στο σεντούκι του παρελθόντος.

“Το Crystal Scar είναι λίγο δύσκολο να επανακυκλοφορήσει. Είχε φτιαχτεί για ένα παλιό περιβάλλον το οποίο είχε γίνει render με διαφορετικά γραφικά. Αυτό σημάινει, πως για να επανέλθει θα πρέπει να δημιουργηθεί ο χάρτης ξανά από την αρχή. Ο μόνος χάρτης ο οποίος έχει επανακατασκευαστεί για να μπορεί να πληρεί τα τωρινά standards είναι ο Howling Abyss, το οποίο είναι σε όλους γνωστό ως ARAM”. Είπε ο Reinboom σε ένα Reddit Post.

Σημειώθηκε επίσης πως η επιστροφή του στην γνωστή μορφή καθιστάται ανίκανη, καθώς όπως προαναφέρθηκε τα γραφικά δεν συνάδουν με τα τωρινά δεδομένα. Ειπώθηκε επίσης πως το Nexus Blitz έχει πάρει (ανεπίσημα) την θέση του Dominion, αν λάβει κανείς υπόψιν την “στρογγυλάδα του χάρτη”.

Αν και απίθανο, θα θέλαμε να δούμε το Crystal Scar να επιστρέφει στο μέλλον καθώς υπήρξε ένα από τα πρώτα modes στο League of Legends το οποίο έδωσε μια διαφορετική νότα στο παιχνίδι. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ