Ο Keria υπογράφει με την Τ1 ως βασικός παίκτης για το 2021

Μέχρι τώρα, λόγω του ότι είναι περίοδος μεταγραφών, έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές και κατα συνέπεια παίκτες από διάφορες ομάδες αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους αλλού. Μια μεταγραφή όμως ξεχώρισε για φέτος και αυτή αποτελεί την απόκτηση του φαινόμενου που ακούει στο όνομα Keria από την  T1.

Ο εν λόγω παίκτης, έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2020 με την DRX, αφήνωντας άφωνο το κοινό, κάνοντας το να τον θεωρεί ως το καλύτερο support της Κορέας. Δεδομένου ότι έπαιζε πλάι στον Deft, ο εν λόγω υποστηρικτής κέρδισε αρκετά back to back και αυτό είχε ως συνέπεια να κάνει το κοινό να τον θαυμάζει.

Βάσει κάποιων στατιστικών που διέρρευσαν, ο Keria έχει καταφέρει να έχει το μεγαλύτερο KDA απ’όλα τα support του region του. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχει επίσης την πρωτιά όσον αφορά το KP Kill Participation) και το μικρότερο ποσοστό death, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα support. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το ότι έχει καταφέρει να διατηρήσει την πρώτη θέση στα leaderboard έχοντας 401 assists, αφήνοντας πίσω τον T1 Effort (Support για την Τ1) με 371.

Βλέποντας τις προοπτικές του Teddy (53 deaths σε 42 games/ Top Korean Ad), δεν μοιάζει καθόλου απίθανο το να δούμε την T1 να ξαναφτάνει την κορυφή. Το νέο support μοιάζει πολλά υποσχόμενο και τώρα που η T1 αλλάζει και προπονητές, οι βλέψεις των ιδίων αλλά και των fan ανεβαίνουν κατά πολύ. Ελπίζουμε σε μια καλή συνεργασία και σε ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Υπουργός Υγείας ΗΠΑ: «Τα δύο πρώτα εμβόλια για...

Πριν τα Χριστούγεννα θα εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού οι Αμερικάνοι, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ. «Τα δύο πρώτα εμβόλια...

Γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος δεν παντρεύτηκε την Καμίλα,...

Η ζωή του πρίγκιπα Κάρολου και της Νταϊάνα βρέθηκε στο επίκεντρο της τέταρτης σεζόν του Netflix, εγείροντας πλήθος ερωτημάτων. «Συνέβησαν πραγματικά όλα...

Γρίφος η άρση του lockdown για την Κυβέρνηση...

Του Δημήτρη Γκάτσιου Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το σταδιακό άνοιγμα της...