Νίκη της Team Envy στο Valorant First Strike Tournament

Το πρώτο seed του NA για το main event του First Strike στο Valorant που ακούει στο όνομα Team Envy κατάφερε και πήρε την πρώτη του νίκη στο Valorant FirstStrike: North America Quarterfinals.

Αν και αρχικά υποτιμήθηκε από κάποιους, η ομάδα πλέον έχει φτάσει στην κορυφή, καθώς έχει κερδίσει 5 σερί αγώνες. Αν και δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αναμετρηθούν με τα φαβορί (βλέπε TSM, Sentinels), ο Jake “kaboose” McDonald δεν φοβάται κανένα matchup.

“Δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε” Είπε ο kaboose στο DotEsports.” Φέτος, ερχόμαστε για την πρωτιά και δεν θα επαναπαυθούμε με την δεύτερη θέση. Ήρθαμε εδώ για να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο”.

Η Envy κατάφερε να ηττήσει την Immortals με 2-0 εχθές αλλά η ομάδα δεν πιστεύει πως αυτό είναι αρκετό για να πείσει το κοινό. Το πιο αναμενόμενο match βέβαια αποτελεί αυτό με την TSM στους ημιτελικούς το οποίο θα αποτελέσει και πρόκληση για την ομάδα.

“Εάν θέλουμε να μας σέβονται, πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα έναντι στην TSM”. Συμπλήρωσε ο NV Food, πρώην παίκτης της Τ1.

Η ομάδα φάινεται αρκετά δυναμική και ολοκληρωμένη. Οι πιθανότητες που έχουν στην κατάκτηση του τουρνουά είναι αρκετά μεγάλες αλλά με πολλά εμπόδια που πρέπει να περάσουν (βλέπε TSM, 100Τ, Τ1). Συγχρονιστείτε καθώς η Envy θα αναμετρηθεί με την TSM το Σάββατο 5/12.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ