Αυτό το θρίλερ γυρίστηκε σε ένα “πραγματικό” στοιχειωμένο σπίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το trailer από το A Savannah Haunting, ένα ολοκαίνουργιο θρίλερ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα πραγματικά γεγονότα που υπέστησαν ο συγγραφέας και σκηνοθέτης William Mark McCullough και η οικογένειά του στο σπίτι τους.

Η ταινία αυτή υπόσχεται να είναι ένα υπερφυσικό δράμα-horror και θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία μιας γυναίκας που παλεύει με τις ενοχές της ύστερα από τον τραγικό πνιγμό που υπέστη η μικρότερή της κόρη. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι το φιλμ γυρίστηκε στις πραγματικές τοποθεσίες, όπως το συγκεκριμένο σπίτι στη Σαβάνα της Τζόρτζια, που έχει αφήσει πίσω του έναν μύθο όλα αυτά τα χρόνια.

Η σύνοψη έχεις ως εξής:

Το A Savannah Haunting ακολουθεί μια οικογένεια που μετακομίζει στη Σαβάνα της Τζόρτζια για να αποστασιοποιηθεί από τις βάναυσες αναμνήσεις του θανάτου της κόρης τους. Ωστόσο, η μητέρα σιγά σιγά πιστεύει ότι η νεκρή της κόρη τη στοιχειώνει, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν ότι μία δύναμη συνδέεται με την βίαια ιστορία της Σαβάνα και τη μακρά σύνδεσή της με βουντού.

Πρωταγωνιστούν οι Gena Shaw, Tommi Rose, Anna Harriette Pittman, Dean West και Simbi Kali. Η ταινία έρχεται σε παραγωγή των Matthew Imes, Ken Hannigan και Chris Feeney, μαζί με τους παραγωγούς Guido Grimaldi και Christina DeRosa.

Το A Savannah Haunting θα γίνει διαθέσιμο από τις 28 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ