Το “The Suicide Squad” του James Gunn είναι πανέτοιμο!

Ο James Gunn μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter είπε να ανεβάσει λίγο το hype στους fans, όσον αφορά το επερχόμενο “The Suicide Squad”. Όπως επισημαίνει ο ίδιος, η ταινία είναι πανέτοιμη για τους κινηματογράφους και το HBO Max, κάτι που σημαίνει ότι τα VFX, ο ήχος και οτιδήποτε άλλο χρειαζόταν έχουν ολοκληρωθεί, κι ας απέχουμε 4 περίπου μήνες από την προβολή της.

Το ότι τελείωσε το post-production του φιλμ είναι πολύ καλό νέο, καθώς οι superhero ταινίες χρειάζονται συνήθως περισσότερο χρόνο στο μοντάζ με όλα αυτά τα CGI και τα ειδικά εφέ που πρέπει να ενταχθούν. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η παραγωγή της ταινίας ολοκληρώθηκε «πρώιμα» διότι τελικά δε χρειάστηκε να γυρίσουν επιπλέον σκηνές.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του:

Παρεμπιπτόντως το The Suicide Squad ολοκληρώθηκε αυτήν την εβδομάδα. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να την δείτε. Δε χρειάστηκε να γυρίσουμε ούτε μία επιπλέων σκηνή και αυτό δε συμβαίνει συχνά, ειδικά σε ταινίες με υπερήρωες.

Από τις οθόνες σας θα παρελάσουν επίσης οι: Idris Elba ως Bloodsport, Michael Rooker ως Savant, David Dastmalchian ως Polka Dot Man, Sylvester Stallone ως King Shark, Pete Davidson ως Blackguard, Sean Gunn ως Weasel, Mayling NG ως Mongal και Peter Capaldi ως Thinker, Margot Robbie ως Harley Quinn, Viola Davis ως Amanda Waller, ο Joel Kinnaman ως Rick Flag και ο Jai Courtney ως Captain Boomerang.

Tο The Suicide Squad είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2021 σε κινηματογραφικές αίθουσες και HBO Max (όπου υποστηρίζεται).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ